banner333

banner309

Başkan Yakut’tan Gümüşhanespor’a Destek Çağrısı

Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Ertürk Yakut, bu hafta sonu oynanacak olan Talas Gücü müsabakası öncesinde bir açıklama yayınlayarak, Gümüşhanespor taraftarına ve halkına çağrıda bulundu.

Gümüşhanespor 05.02.2024, 13:32
Başkan Yakut’tan Gümüşhanespor’a Destek Çağrısı
banner400

Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Ertürk Yakut,  bu hafta sonu oynanacak olan Talas Gücü müsabakası öncesinde bir açıklama yayınlayarak, Gümüşhanespor taraftarına ve halkına çağrıda bulundu. 

Temsilcimiz Gümüşhanespor, grubunun 19. hafta müsabakasında düşme potasında bir üst sırasında yer alan rakibi Talasgücü Belediyespor’u ağırlayacak. Karşılaşma 11.02.  2024 Pazar günü saat: 14.00’da Yenişehir Stadyumu’nda oynanacak. 

Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Ertürk Yakut, Talasgücü Belediyespor müsabakasının takımı için sadece bir futbol maçı olmadığını kulüp ile taraftarların birlik ve beraberlik örneği göstereceği bir karşılaşma olacağını belirterek,  taraftara ve Gümüşhane halkına açık çağrıda bulundu. 

Temsilcimizin hafta sonu çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağını hatırlatan Başkan Yakut, “Saygıdeğer Gümüşhane Valisi, Değerli Milletvekillerimiz, Kıymetli Bürokratlarımız, Sayın Siyasi Parti Temsilcileri ve Sevgili Gümüşhanespor Taraftarları ve tüm Gümüşhane halkına açık çağrıdır. Bu hafta sonu, şehrimizin gururu Gümüşhanespor, kendi evimizde Talas Gücü ile önemli bir mücadeleye çıkacak. Bu maç, takımımız için sadece bir futbol karşılaşması değil, aynı zamanda şehrimizin birlik, beraberlik ve dayanışmasını gösterme fırsatı ve var olma mücadelesidir. Aynı zaman da her şeyi geri de bırakıp takımımıza sahip olma günüdür. Bu önemli günde, Gümüşhanespor'a destek olmak ve takımımızı yalnız bırakmamak adına siz değerli şehir liderlerimizi ve tüm taraftarlarımızı tribüne davet ediyorum” dedi.

“Bu Zorlu Karşılaşmada Takımımızın Yanında Olun”

Futbolun birlikte sevinmeyi, birlikte üzülmeyi ve en önemlisi birlikte mücadele etmeyi öğreten bir spor olduğunu belirten Başkan Yakut, “Bu hafta sonu yapılacak olan Talas Gücü maçı, şehrimizin spor alanındaki birlikteliğini ve gücünü tüm Türkiye'ye gösterme şansıdır. Gümüşhanespor, sahada en iyi performansını sergileyerek şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edecek. Bu mücadelede onlara en büyük desteği vermek, hepimizin görevidir. Siz değerli şehir liderlerimizin ve taraftarlarımızın tribünde yer alması, takımımıza moral ve motivasyon katacaktır. Bu zorlu karşılaşmada, takımımızın yanında olduğumuzu göstermek ve onlara inancımızı hissettirmek için bir araya gelmeliyiz. Gümüşhanespor'un başarısı, şehrimizin başarısıdır ve bu başarıyı hep birlikte kutlamak için sizleri maça davet ediyorum” diye konuştu.

Taraftarı bu önemli maçta tribünleri doldurmaya davet eden Yakut, “Takımımıza olan desteğimizi gösterelim. Gelin, bu hafta sonu hep birlikte Gümüşhanespor'a güç verelim ve takımımızı zafere taşıyalım. Sizlerin desteğiyle, Gümüşhanespor daha da güçlenecek ve başarılarına bir yenisini ekleyecektir. Bu önemli gününde Gümüşhanespor'a destek olmak için sizleri ve ailelerinizi, tüm öğrenci kardeşlerimi, memleketin ekmeğini yiyen herkesi, yaşlısından gencine herkesi Gümüşhanespor’a sahip çıkmaya davet ediyorum. Birlikte, şehrimizin takımına destek olalım ve zaferi birlikte kutlayalım” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49