banner333

banner309

Vali Mayda'dan, 30 Ağustos Mesajı !

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda bir mesaj yayınladı.

Gümüşhane 29.08.2013, 15:04
Vali Mayda'dan, 30 Ağustos Mesajı !
banner400

Tarihin her döneminde birlik ve bütünlüğünü elden bırakmadan, dayanışmayla hareket eden Türk Milleti, yüreğindeki vatan sevgisiyle her türlü zorluğun üstesinden gelmiştir. Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun en önemli aşamalarından olan 30 Ağustos Zaferi, milli değerleri ve birliğini muhafaza eden bir milletin her türlü zorluğa rağmen, nasıl direndiğinin tarihi bir ispatıdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, 26 Ağustos’ta başlayıp 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız düşman işgalinden kurtarılmış, Anadolu’nun, bağımsızlık ve özgürlüğünden hiçbir zaman taviz vermeyeceğinin de somut bir göstergesi olmuştur.

Türk ulusunun bağımsızlık düşüncesinin ölümsüz bir anıtı olan bu zafer, Türk ulusunun kudret ve kahramanlığının bir göstergesi olmakla kalmamış birlik ve beraberliğimizin ne kadar büyük ve sarsılmaz olduğunu da ortaya koymuştur.

Türk milletinin milli mücadele sürecindeki en büyük adımı olan Büyük Zafer’in 91. yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız uğruna canlarını feda etmekten bir an olsun bile tereddüt etmeyen aziz şehitlerimizi saygıyla anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensupları ve Gümüşhaneli hemşerilerimin bu büyük bayramını kutluyorum. 

 

                                              

                                                                                                          Dr. Yusuf Mayda

                                                                                                          Gümüşhane Valisi


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34