banner333

banner309

Üstün’den Gümüşhane’ye Çıkarma

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Gümüşhane’de siyasi parti il başkanları ile bir araya geldi. Esnafı ziyaret etti.

Gümüşhane 07.04.2021, 01:41 07.04.2021, 01:52
Üstün’den Gümüşhane’ye Çıkarma
banner400

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Gümüşhane’ye gelen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün siyasi partilerin Gümüşhane il başkanları ile bir araya geldi. DEVA Partisi İl Başkanı Didem Kurt, CHP İl Başkanı Bedri Ağaç, İYİ Parti İl Başkanı Ali Ateş, Saadet Partisi İl Başkanı Akın Demir, Demokrat Parti il başkanı Şerif Akıntürk ve Gelecek Partisi İl Başkanı Yasin Uçan’ın bulunduğu toplantı sonrası açıklama yapan Üstün;  “ Herkesin birbirini dinlemeye ve anlamaya daha çok ihtiyacı
olduğu bugünlerde baba ocağım Gümüşhane’de,
Gelecek Partisi, CHP, İyi Parti, Deva Partisi,Saadet Partisi ve Demokrat Parti  Gümüşhane İl Başkanlarımızla memleket meselelerini istişare ettiğimiz verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bu diyalogların muhabbetlerin artması gerekir. Toplum olarak buna ihtiyacımız var. Yüz yılları aşmış hısım akrabalık, dostluklar toplumsal kutuplaşmaya kurban edilmemelidir. Ben tüm hemşerilerimizin ülkemizdeki sorunlarla dertlendiğini iyi biliyorum. Bu yüzden iktidarı, muhalefeti bir araya gelip memleketimiz için toplumumuz için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olmalıyız. Bu toplumun değer ve gerçekleri vardır. Bunlar suni gündemlerle göz ardı edilmemelidir. Bir Gümüşhaneli nasılki Edirne’den , Hakkari’ye devletimizin milletimizin sıkıntısı ile üzülüp dertleniyorsa tüm siyasetçiler benim doğrum bu diyerek bencil davranamaz. Bugün il başkanları ile yaptığımız toplantılar her yerde artarak devam etmeli , herkes birbirini dinlemelidir. Gümüşhanemizde örnek olan bu buluşmaların genişleyerek ülkemize yayılması toplumun kucaklaşmasını ve birlikteliğini pekiştirecektir. Buradan bugünkü toplantıya fikirleri ile değer katan tüm il başkanlarımıza teşekkür ediyor, tüm hemşerilerimizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Feramuz Üstün daha  sonra Gelecek Partisi Gümüşhane İl Başkanı Yasin Uçan, Trabzon il başkanı Hasan Kamil Velioglu,Bayburt il başkanı Nazir Güler, Gümüşhane Merkez İlçe başkanı Basri Özdamar, Bayburt merkez ilçe başkanı Hüseyin Tekin ve Trabzon Yomra ilçe başkanı Ayhan Gümrükçü ile birlikte Gümüşhane’de esnaf ziyaret ederek, esnafla hasbihal etti.

Üstün daha sonra Trabzon programı için Trabzon’a hareket etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11