banner333

banner309

Usta Öğreticilerinden Yıldırım'a Ziyaret

Gümüşhane Halk oyunları usta öğreticileri, müzisyenler ve halk oyunları il temsilcisi Necati Yılmaz İl Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.

Gümüşhane 05.10.2011, 10:21
Usta Öğreticilerinden Yıldırım'a Ziyaret
banner400

Ziyarette okullarda görevlendirilecek olan Halk oyunları usta öğreticilerinin sorunları ve çalışma yöntemleri üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

    Ziyarette konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım, Gümüşhane'nin halk oyunlarını daha üst seviyeye taşımak için çalışacaklarını belirterek, önceki yıllarda yapılan çalışmaların daha üst seviyeye taşınması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

     Yıldırım, öğrencilerin sosyalleşmesini önemsediklerini belirterek, halk oyunlarında yapılan çalışmalarının öğrencilerin derslerine olumlu etki yapacağını, başarılarını artıracağını ve kültürün yaşamasında köprü olacağını ifade etti.

      Halk Oyunları İl Temsilcisi Necati Yılmaz ise koordineli bir çalışma içinde olunursa başarının geleceğini söyledi. Ziyarete İl Temsilcisi Necati Yılmaz, Adem Dal,  Ulvi Ergün, Büşra Can, Mustafa Öktem, Ernail Karson, İsa Topuz, Engin Çelik, Ahmet Coşkun ve Asım Orak katıldı.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09