banner333

banner309

Toki Konutları Ziyareti

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, AK Parti merkez İlçe başkanı Mihdat Uçan ve İl Yönetim Kurulu üyeleri TOKİ'nin yeni mahallede yaptığı fakir konutları sakinlerinin sorunlarını dinlemek ve çözümlemek üzere konutların sosyal tesisinde konutların yönetim kurulu üyeleri ve Yeni Mahalle Muhtarı Yusuf Çimen ile toplantı yaptı.

Gümüşhane 25.01.2013, 10:11
Toki Konutları Ziyareti
banner400

 Konut sakinlerininde katılımıyla gerçekleşen toplantıda konutların sorunları masaya yatırıldı. Konutlara su basmadığı, elektrik ve su aboneliklerinde yüksek ücretler talep edildiği, sokak lambalarının elektrik ücretinin konut sakinlerinden alındığı gibi problemlerin yanı sıra sosyal tesisin de siteye bırakılması ve içerisinde donanımlı bir tesisin oluşturulması talebinin görüşüldüğü toplantıda Ercan ÇİMEN sitenin adının Mehmet Akif Ersoy sitesi koyulmasını tavsiye etti ve toplantı sonundaki söyleşide “Hiçbir zaman siyasi ayrım yapmadan Gümüşhane halkına hizmet etmeyi amaç edindiğini söyleyerek, bunun en yakın örneğinin de Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Erdoğan Bayraktar’ın şehrimize teşrifinde sayın bakanımızı Gümüşhane Belediyesi’ne götürerek hizmet etme noktasında üzerimize düşeni yapıp belediyenin taleplerini bakanımıza iletmesini sağladık.

Sayın Bakanımız da TOKİ başkanlığı döneminde sayısız eserler kazandırdığı şehrimize bakanlığında da hizmetlerini esirgemeyerek Gümüşhane Belediyesi’ne çöp toplama aracını hibe etti. Ayrıca Sayın Bakanımız Gümüşhane Belediyesi’nin yapmakta olduğu atık su arıtma tesisine de desteğini vererek şehrimize önemli bir katkı sağlamıştır. Bizim için insan faktörü her zaman siyasetin üzerindedir ve insan faktörünün olduğu hiçbir yerde siyasi hesap yapmadan en iyi hizmeti yapmaya çalışırız.

Önemli olan; şehrimize ne kazandırdığımızdır.” dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52