banner333

banner309

TEMA’DAN Veda Vakti

Gümüşhane 26.09.2021, 14:09
TEMA’DAN Veda Vakti
banner400

Kıymetli Gümüşhaneliler.

Bilindiği üzere 8 yıldır TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilciliği görevini üstlenmiş bulunmaktayım.

Erozyonla mücadele ve doğal varlıkları korumayı ilke edinen vakfımız çatısı altında, kurucu onursal başkanlarımız Sn. Merhum Hayrettin Karaca ve Sn. Ali Nihat Gökyiğit beyefendilerin 1992 yılında meşaleyi taşımaktan her daim gurur duydum.

Bu süreçte şehrimiz, ülkemiz ve dünyamızın yaşanılabilir olması adına büyük bir mücadele içerisinde gönüllü olarak çalışmalarımı sürdürdüm.

Çevre hassasiyetine kavuşan toplumun bu dünyayı düzelteceğine inanarak çıktığımız bu yolda ilimiz genelinde onlarca sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdik veya paydaş olduk.

8 yıl boyunca ilimiz genelinde binlerce çocuğumuza ve yüzlerce gencimize verdiğimiz eğitimlerle çevre konusunda farkındalığı yüksek bir nesil oluşması için naçizane mücadele w3eettik.

Elimizden geldiğince, şehrimizin çevre sorunları ile mücadele ettik.

Adeta 3. çocuğum gibi emek harcayıp büyüttüğüm TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilciliği görevimden iş değişikliğim nedeni ile artık Gümüşhane’de ikamet etmeyeceğim için ayrılmış bulunmaktayım.

Bu süreçte öncelikle gecesini gündüzüne katarak mücadelemiz için üstün bir çaba sarf eden bütün gönüllülerimize teşekkürü borç bilirim.

Bizlerden desteğini eksik etmeyen koordinasyonumuza katkı sağlayan Başta Vakıf Başkanımız Sn. Deniz Ataç Hanımefendi olmak üzere TEMA Vakfı Yönetim Kuruluna ve bütün genel merkez çalışanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.

İlimiz genelinde yürüttüğümüz gerek farkındalık gerekse eğitim çalışmalarında her daim imkânlarını bizden esirgemeyen başta Gümüşhane Valiliğimiz ve kamu kurumlarımız olmak üzere Gümüşhane Belediyemize, Gümüşhane Üniversitemize ve ilimiz genelindeki paydaş sivil toplum kuruluşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.

Eğitimlerimizde en büyük paya sahip gönüllü öğretmenlerimize, doğa eğitimlerimizi verdiğimiz bütün öğrencilerimize ve gücümüze güç katan Gümüşhane Üniversitesi Genç TEMA Kulübümüze sonsuz teşekkür ediyorum.

Bu süreçte gözümüz, kulağımız olan, sessizlerin sesi olmak adına yaptığımız bütün çalışmalara ilgi göstererek daha onlarca kez bizi ulusal basına taşıyan, daha fazla farkındalık oluşması adına büyük bir katkı sağlayan yerel basınımıza sonsuz teşekkür ediyorum.

Her daim hayranlık duyduğum Gümüşhane’mizi sizlere emanet ediyorum.

Uzakta olsam da her fırsatta geleceğimi ve her daim şehrimizin derdi ile derleneceğimin bilinmesini isterim.

Sizlerden son isteğim nefes aldığımız sürece dünyamız için ne yapabiliriz diye düşünmeniz ve daha yaşanılabilir bir dünya için mücadele etmenizdir.

Lütfen tüketim alışkanlıklarınızı değiştirerek israf etmekten kaçının. Bundan sonraki nesillerimizin yaşanabilir bir dünya bulabilmesi için hassasiyet gösterin. Çünkü bizim başka dünyamız yok.

Bu süreçte kırıp incittiğim birileri oldu ise bilinsin ki farkında olmadan ve fazlası ile taşıdığım çevre hassasiyetinden dolayı olmuştur. Varsa yüreğini incittiğim herkesten özür dilerim.

Hakkınızı helal edin.

Sağlıcakla kalın.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38