banner333

banner309

TEMA Vakfı'ndan Rektör Günaydın'a Ziyaret

TEMA Vakfı Gümüşhane İl Temsilciliği Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.İhsan Günaydın'ı ziyaret etti.

Gümüşhane 05.12.2013, 09:25 05.12.2013, 09:28
 TEMA Vakfı'ndan Rektör Günaydın'a  Ziyaret
banner400

Tema Vakfı İl temsilciliği kurum ziyaretlerini Gümüşhane üniversitesi ziyareti ile sürdürdü. Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. İhsan GÜNAYDIN a  yapılan ziyarette ;

Tema Vakfı İl Temsilcisi Yusuf ORAL temsilci yardımcıları Ali ATEŞ, Nizamettin YILMAZER, Kader ÇUBUKCU ve Kurulması Düşünülen Gümüşhane Üniversitesi Genç  TEMA Kulübü sorumlusu  Derya İNCE katıldı.

               Sayın Prof. Dr. İhsan Günaydına  Vakfın Amaçları ve yapılması düşünülen faaliyetler hakkında ve başvurusu  yapılan Gümüşhane Üniversitesi Genç TEMA kulübü hakkında bilgi verildi.  Yapılan görüşme sonrası Sayın Prof. Dr. İhsan Günaydına TEMA vakfı Rozeti ve TEMA vakfı yayınlarından bir kitap hediye edildi.

 

İl Temsilcisi Yusuf Oral;"Vakıf olarak başladığımız kurum ziyaretlerine devam etmekteyiz. Bu aşamada yaptığımız Gümüşhane Üniversitesi Ziyaretimiz çok faydalı olmuştur. Yapılan görüşmede  Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İhsan GÜNAYDIN 'ın Çevre ve doğa konusundaki  hassasiyeti bizi çok mutlu etmiştir. Kurulduğu 2008 yılından belli hızla büyüyen Üniversitemizde yapılaşma , altyapı ve peyzaj işleri tamamlandığında TEMA vakfı olarak daha yeşil bir Kampüs için elimizden geleni yapacağımızı Sayın Rektörümüze arz ettik.  Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İhsan GÜNAYDIN 'a misafirperverliğinden ve samimi sohbetinden dolayı  teşekkür ederiz.

 

               Daha yeşil , havası , suyu, toprağı temiz bir Gümüşhane  için çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan gönüllülerimize de teşekkürü borç biliriz" dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39