banner333

banner309

Şahin Köse: BAĞGÜMDER Güçlü Sivil Toplum Kuruluşları Arasındaki Yerini Aldı.

Bağcılar Gümüşhane İl Derneğinin Kadın Kolları’nın oluşumunun tamamlanması için düzenlenen sabah kahvaltısında programa katılan Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Köse Haber 29 Gazetemize duygularını dile getirdi.

Dernek 05.12.2013, 12:12 05.12.2013, 12:14
 Şahin Köse: BAĞGÜMDER Güçlü Sivil Toplum Kuruluşları Arasındaki Yerini Aldı.
banner400
 Şahin Köse: Derneğimiz Kadın Kollarıyla Bağcılar’daki Güçlü Sivil Toplum Kuruluşları Arasındaki Yerini Aldı.

Bağcılar Gümüşhane İl Derneğinin Kadın Kolları’nın oluşumunun tamamlanması için  düzenlenen sabah kahvaltısında programa katılan Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Köse Haber 29 Gazetemize duygularını dile getirdi.

Şahin Köse açıklamasında: Biran için kendimizi yalnız hissedelim. Hiçbirşey yok. Etrafımızda kimse yok, insanlar yok, yapayalnız bir dünya hayal edelim.  Kendimizi nasıl hissederiz bir düşünelim.  Eminim ki hiç kimse yapayalnız bir dünya istemez, arzu etmez.  İnsanların birbirine hem ihtiyacı var, hemde yalnız yaşamak fıtratımıza uygun değil.

Hepimiz yıllar önce köyümüzden İstanbul’a göç ettik. İstanbul’daki Gümüşhanelilerin önemli bir kısmı Bağcılar’da ikamet ediyor. Buradaki hemşerilerimiz sadece kendileriyle değil Türkiye’nin diğer vilayetlerinden gelen hemşerilerimizle de bağlantılı ve birlik beraberlik içerisinde yaşamalıdır.

Bağcılar Gümüşhaneliler Derneğinin Kadın Kollarının olmamasını tek kanatlı bir uçağa benzetiyorum. Kadınları da dernek faaliyetlerinin içerisine alınca eksik olan kanat ortadan kalktı.  Kadın kollarıyla daha güçlü, daha verimli ve daha aktif bir dernek olacağına inanıyorum. Kadın kolları yapılanması tamamlandı. Böylece BAĞGÜMDER  Bağcılar’daki güçlü sivil toplum kuruluşları içerisindeki yerini aldı.

İnanıyorum ki kadın kollarının yapacağı etkinliklerle BAĞGÜMDER tüm STK’lara örnek olacak. Görev alan kardeşlerimizi tebrik ediyor, bizlere destek olan Belediye Başkanımız Sayın Lokman Çağırıcı’ya teşekkür ediyorum, dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27