banner333

banner309

Minikler Büyüledi

Her yıl 20-31 Mayıs tarihleri arasında yapılan Okul Öncesi Şenlikleri kapsamında Nesrin Halit Zarbun Anaokulu öğrencileri Atatürk Kültür Merkezi’nde Yılsonu Gecesi düzenledi.

Gümüşhane 31.05.2013, 10:29
Minikler Büyüledi
banner400

 Geceye İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Şükrü Baş, Şube Müdürleri İsmail Hayal, Murat Eskicioğlu, Aynur Bilgin, Saadet Partisi İl Başkanı Akın Demir, okul- kurum müdürleri ve veliler katıldı.

Anaokulu Müdür vekili Akif Köse;   “Okul öncesi eğitim çocukların gelişimine olumlu yönde etki eden bir eğitimdir. Bizlerde çocuklarımıza en iyi, en doğru ve en güzeli vermeye çalışıyoruz. Her insanın bir değer olduğundan hareketle onların yeteneklerini ortaya çıkarmak, gelişmelerine yardımcı olmak, kabiliyetlerine yön vererek üretkenliğini artırmak tek gayemizdir. Ailelerimizden tek isteğimiz çocuklarını bu yolda motive etmelerini, sevgi ve saygıyı öğretmelerini, vatan ve millet sevgisini aşılamalarını istiyor ve bekliyoruz” dedi.

            Değişik yaş grubuna dahil Nesrin Halit Zarbun Anaokulu öğrencilerinin adeta büyüklerine taş çıkartıp birbirinden farklı ve eğlenceli gösterileri salonda bulunan misafirler ve veliler tarafından bol bol alkış aldı. Miniklerin İngilizce şarkıları ve skeçleri, dans gösterileri ve son olarak mehter takımı gösterisi muhteşemdi.

 Öğrenci velileri çocuklarının yaptığı her etkinliği fotoğraf makineleri ve cep telefonlarıyla an be an kaydettiler. Anne ve babaların mutlulukları ve gururu adeta yüzlerinden okunuyordu.

Gecenin sonunda miniklerin belge töreni yapıldı. Program minik öğrencilerin toplu olarak kep atmaları ile son buldu.        

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48