banner333

banner309

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Gümüşhane'de

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bir dizi inceleme ve ziyarette bulunmak ve AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ün iftar davetine katılmak üzere Gümüşhane’ye geldi

Gümüşhane 29.07.2013, 01:49
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Gümüşhane'de
banner400
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bir dizi inceleme ve ziyarette bulunmak ve AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ün iftar davetine katılmak üzere Gümüşhane’ye geldi. 

Gümüşhane Valiliği ziyareti öncesinde resmi törenle karşılanan Bakan Yılmaz, Valilik şeref defterini imzaladıktan sonra yaptığı açıklamada, Türkiye’nin istikrar ve güven kazandığını söyledi.

Yılmaz, “Cumhuriyetin kuruluşundan AK Parti'nin iktidara geldiği 2003 yılı başına kadar Türkiye'ye gelen yatırım miktarı 15,1 milyar dolar iken, 2003’ten 2013 başına kadar bizim bu 10 yıllık dönemde gelen yatırım miktarı ise 127 milyar dolardır. Türkiye istikrarı ve güveni kazandı. Bunu sadece kendi vatandaşlarımızda değil yurt dışındaki insanlara da sağladık. Diyoruz ki güven ve istikrarı sağlamak çok zor ama biz bunu başarmışız, yıkmak ise çok kolay o halde milletimizin artık bundan sonra yapması gereken şey; sağlamış olduğumuz birlik ve beraberliği bozmadan istikrar ve güven ortamını devam ettirirsek 2018’de ve 2023’de koyduğumuz belirttiğimiz hedeflerle ulaşacağız. İnsanımızı daha demokratik, daha özgür, daha kalkınmış bir ülkede yaşatmayı amaçlıyoruz” dedi.

ASKERİ BİRLİKLERİN KÜÇÜK ŞEHİRLERE TAŞINMASI

Büyük şehirlerdeki askeri birliklerle ilgili de açıklamalarda bulunan Bakan Yılmaz, Milletvekili Feramuz Üstün’ün TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda dile getirdiği konuyla ilgili Genelkurmay Başkanlığı'nın çalışma yaptığını söyledi.

Hazırlanacak master plan ile yeni bir yapılandırma çerçevesi içinde büyük şehirlerden daha küçük şehirlere birliklerimizin kaydırılmasının söz konusu olduğunu ifade eden Bakan Yılmaz, çalışma tamamlandığında bu birliklerle ilgili uygun çalışmalar yapılacağını kaydetti.

Valilik ziyaretinin ardından yürüyerek AK Parti İl Başkanlığı'na giden Bakan Yılmaz ve beraberindekiler, yolda karşılaştıkları esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Bakan Yılmaz'a ziyareti sırasında AK Parti Gümüşhane milletvekilleri Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı ve AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen eşlik etti.


Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39