banner333

banner309

Meclis’in Nisan Ayı Toplantıları Sona Erdi

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin geçtiğimiz hafta başlayan nisan ayı toplantıları sona erdi.

Gümüşhane 07.04.2021, 22:35
Meclis’in Nisan Ayı Toplantıları Sona Erdi
banner400

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin geçtiğimiz hafta başlayan nisan ayı toplantıları sona erdi. 

Meclis Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu başkanlığında yapılan toplantıda İhtisas komisyonlarına üye seçimi gerçekleştirildi.

Yapılan oylama sonucunda, Plan ve Bütçe Komisyonuna AK Parti’den, Hüseyin Bedir, Mahmut Zengin, Tuncay Taşdemir, Kadir Yıldız, MHP’den, Kemal Emiroğlu, Coşkun Korkmaz, Kürşat Karabıçak, İmar ve Bayındırlık Komisyonuna AK Parti’den Reşat Çalışkan, Mehmet Emin Erdoğdu, Mihdat Uçan, Bahtiyar Soylu, MHP’den Yakup Mehmani Aygün, Vedat Soner Başer, Kürşad Karabıçak, Çevre ve Sağlık Komisyonuna AK Parti’den Tuncay Taşdemir, Sami Tuncay, Reşat Çalışkan, MHP’den Vedat Soner Başer, Bayram Yiğit, Eğitim, Kültür, Spor ve Sosyal Hizmetler Komisyonuna AK Parti’den Hüseyin Bedir, Mahmut Zengin, Bahtiyar Soylu, MHP’den Kemal Emiroğlu, Bayram Yiğit, Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Komisyonuna da AK Parti’den Kadir Yıldız, Tuncay Taşdemir, Sami Tuncay, MHP’den Yakup Mehmani Aygün, Coşkun Korkmaz oy birliğiyle seçildi.

Toplantıda daha sonra mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Şiran ilçesi Karaca Mahallesi 202 ada, 7 parselde bulunan İlçe Özel İdare Sitesi bodrum katında bulunan 1,2,3 ve 4 numaralı depoları 10 yıl süreyle kiraya verilmesiyle ilgili Plan-Bütçe ile Tarım Hizmetleri komisyonlarınca hazırlanan raporlar ayrı ayrı görüşülerek, kabul edildi. 

Gündemde yer alan İl Özel İdaresinin kadro değişikliği yapılması hakkındaki Plan ve Bütçe komisyonunca hazırlanan rapor görüşülerek, kabul edildi.

Gündemin bir diğer maddesi olan merkez Tekke Köyü 364 ada 14 parselde bulunan taşınmazın İl Emniyet Müdürlüğü adına tahsis edilmesi hakkındaki teklif yazı ise görüşülerek, İmar ve Bayındırlık Komisyonuna sevk edildi.

Toplantının son gününde ise geçtiğimiz Ocak ayında gizli oylama sonucu oluşturulan denetim komisyonunun hazırladığı rapor görüşüldü. 

Mahmut Zengin başkanlığındaki denetim komisyonu, İl Özel İdaresinin 2020 yılı gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerine yönelik hazırladığı raporu, meclis üyelerinin bilgisine sundu.
Toplantının sonunda ise İl Özel İdaresinin 2021 yılı iş programı hakkındaki İmar Bayındırlık ile Plan Bütçe Komisyonlarınca hazırlanan raporlar görüşülerek, kabul edildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34