banner333

banner309

Hasanbey Mahallesinde Yol ve Kaldırım Düzenleme Çalışmaları Başladı

Gümüşhane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce, Hasanbey mahallesi yol düzenleme ve kaldırım yenileme çalışmalarına başlandı.

Gümüşhane 05.11.2013, 08:47 05.11.2013, 08:48
Hasanbey Mahallesinde Yol ve Kaldırım Düzenleme Çalışmaları Başladı
banner400
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Canlı, “Hasanbey mahallesinde başlattığımız yol düzenleme, kaldırım yenileme ve sokak aydınlatma çalışmalarını en kısa zamanda bitirip vatandaşımızın hizmetine sunmak istiyoruz” dedi.

Başkan Canlı konuşmasına şöyle devam etti: “Alibeyler semtinden başlayarak geniş çaplı cadde düzenleme çalışmalarımızı Tarım İl Müdürlüğü ile birleştirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Cadde ve sokak düzenleme çalışmalarıyla birlikte caddelerimize doğalgaz alt yapısı döşendi. Cadde ve sokakların kanalizasyon alt yapıları da gözden geçirilerek onarıldı. Yaptığımız cadde aydınlatma çalışmaları da yediden yetmişe herkesin beğenisini kazandı. Dışarıdan gelen vatandaşlarda muhteşem bulduklarını ifade ediyor. Gelinen noktada, Hasanbey mahallesine; caddelere yaptığımız düzenlemelerin aynısını yaparak, buradaki çalışmalarımızı en kısa sürede bitirmek istiyoruz. Bu mahallemizi yenilenen kaldırımı, yolu ve aydınlatma lambalarıyla çok farklı ve modern bir görünümüne kavuşturup Zafer Meydanı ile birleştirmek istiyoruz. Şehrimizin güzelleşmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimiz hizmetin en güzeline layıktır.”


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (2)
serdar a.. 10 yıl önce
daha cok calışman lazım sayın baskan birazda inönüye gel özüne gel yoksa bu sene işin zor dğru dürüst yol bile yok oralarda tuttunuz bı hasanbey gidiyorsunuz bakalım nere kadar hadı hayırlısı:..
AŞK_29 10 yıl önce
sayin başkan yoruldunuz artik yeter birakin şu koltuk sevdasini da iş yapacak birilerin gelsin artik...
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46