banner333

banner309

Halk Eğitimi Merkezi Deprem Bölgesi İçin Uyku Tulum Üretiyor

Gümüşhane 21.02.2023, 08:57
Halk Eğitimi Merkezi Deprem Bölgesi İçin Uyku Tulum Üretiyor
banner400

Gümüşhane Halk Eğitim Merkezi bünyesinde usta öğreticiler ve kursiyerler, depremzedelere ulaştırılmak amacıyla uyku tulumu dikiliyor.

Ülkemizde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası ülkemizde ülkemiz yediden yetmişe seferber olmuştur. Gümüşhane halk Eğitimi Merkezi giyim atölyesi çalışmalara uyku tulumu dikimine başladı. Usta öğretici ve kursiyerler, depremzedeler için gönüllü olarak uyku tulumu üretimi için hummalı mesailerini sürdürüyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin YALÇIN, “Halk Eğitimi Merkezindeki kursiyer ve usta öğreticileri ziyaret ederek, “Öncelikle yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle tüm milletimize geçmiş olsun diliyorum. Milli Eğitim Bakanlığımızın talimatları çerçevesinde bakanlığımızla eş güdüm içerisinde halk eğitim merkezlerimizde oradaki vatandaşlarımız için uyku tutulumu üretimi yapılıyor. Uyku tulumları çok özellikli bir malzeme üzerinden gerçekleştiriliyor. İnşallah depremzede kardeşlerimize hep beraber toplu halde üretilen uyku tulumlarını göndereceğiz. Bu büyük felakette hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı olarak kurtulanlara acil şifalar ve depremzede kardeşlerimize de sabırlar diliyorum. Bizler her zaman onların yanındayız ve üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Milli Eğitim Bakanlığımıza, emek veren ve katkı sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi

Gümüşhane Halk Eğitimi Merkezi öğretmen ve usta öğreticiler tarafından hazırlanan tulumlar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizesinde depremzedelere ulaştırılacak.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34