banner333

banner309

Halil İbrahim Karahanoğlu'da Aday Adayı Oldu

Halil İbrahim Karahanoğlu Ak Parti Gümüşhane Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Gümüşhane 05.11.2013, 15:08 05.11.2013, 15:10
Halil İbrahim Karahanoğlu'da Aday Adayı Oldu
banner400
 NEDEN AK PARTİDEN GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY ADAYI OLDUM

2014 yerel seçimler yaklaşırken Gümüşhane Belediye Başkanlığı için Ak Parti adayı olmak için aday adayı olarak huzurlarınızdayım. Bu vesileyle benim gibi yola çıkan, bütün aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Nihayetinde belirlenecek aday partimizin adayı olacak, hep birlikte gece gündüz kar kış demeden Gümüşhane’mizde partimiz en yüksek oyu alarak,  ak kadrolara teslim etmenin gururunu ve onurunu hep birlikte yaşayacağız.

1964 yılında Gümüşhane'de doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi Gümüşhane'de tamamladım. 1983 yılında başladığım Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik- Mimarlık Fakültesini İnşaat Mühendisliği Bölümünü 1988 yılında bitirdim. Çeşitli inşaat firmalarının Proje, baraj, konut ve sanayi sitesi inşaatlarında kısım şefi ve şantiye şefi olarak çalıştım. Ağustos 1994 yılında KTÜ Gümüşhane MYO Teknik Programlar Bölümüne Öğretim görevlisi olarak atandım.1997 yılında Atatürk Üniversitesi Fen Bilimleri İnşaat Mühendisliği Zemin Mekaniği anabilim dalında yüksek lisansa başladım. 2001 yılında Yüksek İnşaat Mühendisliği olarak mezun oldum.1998-2000 yılları arasında Gümüşhane İnşaat Mühendisleri odası temsilciliğinde bulundum.  2004-2007 yılları arasında K.T.Ü Gümüşhane Meslek Yüksekokulunda Müdür Yardımcılığı görevinde bulundum. Halen GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ Gümüşhane Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümünde Öğretim Görevlisi olarak görev yapmaktayım. Evli ve iki çocuk babasıyım.

İdareciliği, yöneticiliği, çok iyi bilen, birçok gezilerde bulunan, kendini yetiştiren, geliştiren, Bilimsel çalışmalar yapan Öğretim Elemanı kimliğimle huzurlarınızdayım.

Başta önderimiz, Liderimiz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ekibini, siyasi büyüklerimi hep takip ettim, izledim. İlham aldım. Işık aldım. Parti Politikalarımızı benimsedim. Ülkemizde Ak belediyecilik anlayışını takip edip inceledim. Kendimi bu alanda Gümüşhane’ye aidiyet hissediyor ve Gümüşhane’ye vefa borcum olduğunu düşünüyorum. Hem Özel sektördeki iş hayatımda, hem akademik hayatımda, hem de sosyal hayatımda bana kazandırdığı bilgi, tecrübe ve deneyimlerimi Gümüşhane’ye, teşkilatıma hizmet için Gümüşhane halkının geleceği için kullanmak istiyorum.

Gümüşhane’ye ve Gümüşhane halkına daha iyi hizmet vermek ve Partimin adayı olmak için Aday Adayı olarak çalışmalarımı sürdürmekteyim. Allah nasip eder başkan olursam ‘’ Halka hizmet, Hakk’a hizmet” düsturu ile hareket edeceğim. Bilgi ve tecrübelerim, hizmet aşkım ve çalışma ahlakımla bunu başaracağıma inanıyorum. Yaşadığımız bu güzel kenti, ekip ruhuyla, mahalle meclisleriyle ve hep birlikte yöneteceğiz. Yetkin ve donanımlı ekiplerimizle Gümüşhane’mize yakışan en doğru ve en iyi hizmetleri üretmek, Gümüşhane’nin önündeki tüm engelleri ortadan kaldırmak için çalışacağım. Birlikte yaşadığımız Gümüşhane’miz, tüm güzelliklere ve hizmetin en iyisine layıktır.

Projelerimizle, Planlarımızla, Hedeflerimizle, Vizyonumuzla Gümüşhane’yi sokak sokak, cadde cadde, mahalle mahalle yaşanabilir bir kent yapmak için çalışacağım.

Hesap soran değil, hesap veren, Adil şeffaf bir yönetim anlayışımız olacak. İlimizin problemlerinin kısa sürede nasıl çözüme kavuşturulduğunu göstermek için, Örnek alan değil, örnek alınan bir Gümüşhane için, adayım.

Genel idaremizle birlikte Trafik, ulaşım ve otopark problemlerini çözmüş, çevre ve görsel kirlilik problemi bulunmayan, sağlıklı yaşam alanlarının oluşturulduğu, çöp, çukur ve çamur problemi kalmamış, kadınlarımızın ve gençlerimizin, sosyal siyasi ve ekonomik hayata aktif olarak katılan bir kent olması için.

İmar, mülkiyet ve tapu problemleri halledilmiş, kentsel dönüşüm ve yeni toplu konut alanları açılımıyla modern ve sağlıklı konut problemi kalmamış, Yeni ticaret merkezleri, Tarihi, kültürü ile bütünleşmiş bir Gümüşhane için.

Tarihi yolların merkezinde bulunan, insanların konaklamadan geçemediği Gümüşhane’mizin o tarihe yakışır bir terminalin, Hal binasının, alışveriş merkezlerinin, gençlik kamplarının, mesire, piknik ve dinlenme alanlarının, aşevlerinin, kadın sığınma evlerinin, 5 yıldızlı otellerin ve ulaşım imkânlarının hayata geçirildiği, her projeyi ulusal ve uluslararası hale getirebilen, insanların uğrak noktası haline gelmiş, kendi kendine yeten, yaşanabilir, kaliteli, huzur veren, marka ve örnek bir Gümüşhane için.

Gelin birlikte hareket edelim.  Gümüşhane’mizin geleceğini birlikte kuralım. Sizlerin sevgisini, muhabbetini, hoşnutluğunu ve duasını kazanmak için, Ak Parti Gümüşhane Belediye Başkanlığı için huzurlarınızdayım.

Değişim, gelişim ve umudun temsilcisi olarak, birlikte başarmanın onurunu ve gururunu hep birlikte yaşayacağız.

Gümüşhane Belediye başkanlığı aday adaylarının çokluğu büyük bir zenginliktir, bu partimizin gücünü gösterir. Ama unutmamalıyız ki biz birlikte hareket ederiz çünkü Birlikten kuvvet doğduğunu en iyi bilenlerdeniz. En başta Gümüşhane’ye layık, Gümüşhane’de yaşayan, Gümüşhane’nin sorunlarına ve bu sorunların çözümlerine vakıf, emin ve ehliyetli bir ekip le çalışacağız.

Saygılarımla,

Öğretim Görevlisi

Yüksek İnşaat Mühendisi Halil İbrahim KARAHANOĞLU

Ak Parti Gümüşhane Belediye Başkan Aday Adayı

 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38