banner333

banner309

Gümüşhane’de Geniş Kapsamlı Covid-19 Denetimi

Gümüşhane kent merkezinde Vali Kamuran Taşbilek başkanlığında yeni tip koronavirüs hastalığı (Covid-19) salgını kapsamında yoğunlaştırılmış denetim gerçekleştirildi.

Gümüşhane 19.04.2021, 07:35
Gümüşhane’de Geniş Kapsamlı Covid-19 Denetimi
banner400

Gümüşhane kent merkezinde Vali Kamuran Taşbilek başkanlığında yeni tip koronavirüs hastalığı (Covid-19) salgını kapsamında yoğunlaştırılmış denetim gerçekleştirildi.

Beraberinde Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Celal Taşci, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay'ın da katıldığı denetimde Vali Taşbilek, vatandaşların kurallara uyması konusunda uyarılarda bulundu.

Denetimlerde vatandaşlardan maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymalarını isteyen Vali Taşbilek, iş yeri sahiplerine de açılış ve kapanış saatlerini hatırlattı.

Polis uygulama noktalarını da ziyaret eden Vali Taşbilek, ekiplerle birlikte şehirler arası seyahat eden araçları durdurarak belgelerini kontrol etti, yolculara kurallara uymaları konusunda telkinlerde bulundu.

Başta ulusal marketler başta olmak üzere, hafta sonu kısıtlamasında belirli saatler içerisinde açık kalan işletmelerin denetlendiği uygulamanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada Covid-19 denetimlerinin devam edeceğini kaydeden Vali Taşbilek, denetimlerdeki temel esasın vatandaşların kısıtlamalara uyup uymadıklarını kontrol etmek olduğunu belirterek, “Bugün kısıtlamalara uyulup uyulmadığı noktasında arkadaşlarımızla gerekli denetimleri yaptık. Burada temel esas vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın kısıtlamalara uyup uymadığı, konaklama tesislerinin, seyahat noktasındaki araçlarımızın, marketlerimizin, işyerlerimizin hepsini arkadaşlarımızla denetledik. Eksiklik gördüğümüz yerlerde gerekli ikaz ve uyarılarımızı yaptık. Denetlemelerimiz devam edecek. Vatandaşlarımızdan özel isteğimiz lütfen alınan tedbirlere, konulan kurallara hassasiyetle, titizlikle uyalım ki hep beraber bu mücadeleyi verelim ve sonuçta hep beraber bu mücadeleyi birlikte kazanalım” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38