banner333

banner309

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Yoğun Mesaisi Sona Erdi

COVID-19 salgını nedeniyle 2 aydır toplanamayan Gümüşhane İl Genel Meclisi, geçen hafta başladığı Haziran ayı toplantılarını yoğun gündemle tamamladı.

Gümüşhane 15.06.2020, 13:02
Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin Yoğun Mesaisi Sona Erdi
banner400

Yeni tip koronavirüs hastalığı (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında 2 aydır toplanamayan Gümüşhane İl Genel Meclisi, geçtiğimiz hafta başladığı Haziran ayı toplantılarını yoğun gündemle tamamladı.

Meclis Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu başkanlığında yapılan toplantıda çok sayıda gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda İl Özel İdaresi’nin 2019 yılı gelir ve giderleri ile ilgili Denetim Komisyonunca hazırlanan rapor Komisyon Başkanı Mihdat Uçan tarafından İl Genel Meclisinin bilgisine sunulurken, Kelkit ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetine Zeki Çakır seçildi.

İl Özel İdaresince ihalesi yapılan Köy Yerleşik Alanı ve Civarı Tespiti bulunmayan Torul ilçesine bağlı Arpalı, Dağdibi, Herek, İlecik, Kürtün İlçesine bağlı Aktaş, Arpacık, Beytarla, Ekinciler, Tilkicek, Yaylalı, Kelkit ilçesine bağlı Bezendi, Çimenli, Balıklı, Elmelik, Belenli, Karacaören, Yeşilyurt, Kömür, Günbatur ve Doğankavak köylerinin Köy Yerleşik Alanı ve Civarı Tespiti ile ilgili İmar Bayındırlık, Tarım Hizmetleri ile Çevre Sağlık komisyonlarınca hazırlanan raporlar görüşülerek kabul edildi. 

Toplantıda ayrıca İl Özel İdaresi’nin 2020 yılı iş programı ve İl Özel İdaresi’nin 2019 yılı kesin hesabı hakkındaki teklif yazısı görüşülerek kabul edilirken, İlçe Belediyeleri ile kamu kurumlarının araç taleplerinin karşılanması hakkındaki teklif yazısı ile İlçe Milli Eğitim müdürlüklerinde kullanılmak üzere İlçe Özel İdarelerine ödenek gönderilmesi hakkındaki teklif yazısı görüşülerek kabul edildi. 

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39