banner333

banner309

Fark Yaratan Öğretmen;Yasin Gültepe

Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla her ilden 1 öğretmen “Fark Yaratan Öğretmenler” konusu altında yaptığı proje çalışmalarından dolayı Gümüşhane Anadolu Lisesi Coğrafya Öğretmeni Yasin Gültepe Ankara’ya davet edilmişti.

Gümüşhane 13.12.2013, 09:54 13.12.2013, 09:56
Fark Yaratan Öğretmen;Yasin Gültepe
banner400
                TBMM’de Cemil Çiçek; Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı başkanlığında 81 ilden gelen öğretmenler kabul edildi. Ankara’nın turistlik yerleri Hamamönü, Tacettin Dergâhı, Ulucanlar Cezaevi Müzesi, Medeniyetler Müzesi ve Hacı Bayram-ı Veli Cami gezildi. Kültür Bakanlığı tarafından konser verildi.

Milli Eğitim bakanı Nabi Avcı eşliğinde resmi tören yapıldı ve öğretmenlere hediyeler takdim edildi. Daha sonra Başkent Öğretmenevi’nde katılım belgesi takdim edildi.  Milli Eğitim bakanı 81 ilden gelen öğretmenler onuruna akşam yemeği verdi.

Başbakanlıkta,  Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı başkanlığında 81 ilden gelen öğretmenleri kabul etti. Çankaya Köşkünde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı başkanlığında 81 ilden gelen öğretmenlerin onuruna öğle yemeği verdi.

İlimiz Gümüşhane’yi Ankara’da temsil eden Yasin Gültepe duygularını şöyle ifade etti; “Benim için güzel ve unutulmaz bir öğretmenler günü hediyesi oldu. Bütün bu güzellikler için başta Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül’e, TBMM Başkanımız Cemil Çiçek’e, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’a Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’ya, Gümüşhane Milletvekillerimiz; Feramuz Üstün ve Kemalettin Aydın’a, Gümüşhane Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş başta olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına, Gümüşhane Anadolu Lisesi Müdürü Erdal Ergün başta olmak üzere okulumuzun bütün idarecilerine, başta Kadriye Ağaç, Leyla Gören olmak üzere emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarıma, öğrencilerime ve aileme teşekkür ediyorum.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49