banner333

banner309

Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan Gümüşhane'ye Geliyor

Türkiye’nin halk tarafından seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın, kendisine rekor oranda oy veren Gümüşhane’ye gerçekleştireceği teşekkür ziyaretinin detayları belli olmaya başladı.

Gümüşhane 10.10.2014, 14:57 10.10.2014, 14:58
Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan Gümüşhane'ye Geliyor
banner400

  7-8 BAKANLA GELECEK


     Beraberinde çok sayıda Bakanla gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı hemşehrimiz Fikri Işık’ın eşlik etmesi ve toplam Bakan sayısının 7 yada 8 ulaşmasının beklendiği öğrenildi.

     Ziyaret öncesinde bir yıl içerisinde ikinci kez Cumhurbaşkanı ağırlayacak olan Gümüşhane'de hummalı bir çalışma yapılırken, Bayburt’un ardından Gümüşhane’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyetin helikopterlerinin iniş yapacağı alanlar ile yol güzergahında da çeşitli çalışmalar yapılıyor.



     45’TEN FAZLA GAZETECİ AKREDİTE OLDU

     Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın temaslarını takip etmek üzere Gümüşhane Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne 45’in üzerinde gazeteci akreditasyon için müracaat ederken, bu sayının artacağı tahmin ediliyor.

     HALKA HİTAP DUYURULARI BAŞLADI

     Gümüşhane’de 12 Ekim Pazar günü halka da hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın saat 15.00’da gerçekleşmesi planlanan bu etkinliğiyle ilgili Belediye Başkanlığı tarafından merkezi anons sistemiyle vatandaşlara duyurularda yapılırken, şehir merkezindeki billboardların neredeyse tamamı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafları ile dolarken çok sayıda binaya dev posterler asıldı ve transit yol üzerindeki tüm elektrik direklerine Türkiye Cumhuriyeti devletinin ay yıldızlı bayrağı asıldı.

     GÜMÜŞHANE VALİLİĞİ VE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZİYARET EDİLECEK

     İlk olarak Zafer Meydanında halkta hitap edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ardından Gümüşhane Valiliğini ve Belediye Başkanlığını ziyaret ederek şehirden ayrılacağı öğrenildi. Siyasi hayatında vatandaşlara yaptığı sürpriz ziyaretlerle bilinen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisi için özel önem taşıdığını defalarca kez ifade ettiği Gümüşhane’de de böyle bir ziyaret gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceği merak konusu oldu.

     ZİGANA TÜNELİNİN MÜJDESİ VERİLECEK

     Öte yandan çok sayıda Bakanla birlikte Gümüşhane’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başta Zigana Tünelinin yapım ihalesi olmak üzere bazı müjdeler vermesi de bekleniyor.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48