banner333

banner309

Covid-19 Çağrı Merkezi Yenilendi

Gümüşhane Sağlık Müdürlüğü bünyesinde daha önce kurulan Covid-19 çağrı merkezi yenilenerek daha etkin ve daha donanımlı bir hale getirildi.

Gümüşhane 01.09.2021, 23:25
Covid-19 Çağrı Merkezi Yenilendi
banner400

İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde daha önce kurulan Covid-19 çağrı merkezinin tamamen yenilendiğini söyledi.

Dr. Yemenici” Sağlık Müdürlüğü’müzce Covid-19 hastalarını bilgilendirmek amacıyla kurulan çağrı merkezimizi fiziki olarak daha ferah, teknik olarak da daha donanımlı bir alana taşıyarak burada hizmet veren personelimize daha rahat bir şekilde çalışma imkanı sağladık” dedi. 

Çağrı merkezinin hafta içi ve hafta sonu da dahil olmak üzere sabah 09.00, akşam 21.00 saatleri arasında hizmet verdiğini kaydeden Yemenici, “Çağrı merkezi sayesinde Covid-19 testi pozitif çıkan ve 14 günlük tedavi ile karantina sürelerini evlerinde geçiren hastalar ile bir müddet hastanede tedavi gördükten sonra evlerine nakledilen hastalar görevli arkadaşlarımız tarafından tek tek aranarak kendilerine: İlaçlarının ulaşıp ulaşmadığı, Filyasyon ekiplerinin evlerine gelip, gelmediği, Aile Hekimleri tarafından aranıp aranmadıkları, İlaçların kullanılıp kullanılmadığı, Herhangi bir ciddi sıkıntılarının olup olmadığı, sorularının yöneltildiği hastalara, sağlık müdürlüğü ve sağlık çalışanlarının sürekli yanlarında ve durumlarının takipçisi olduğu söylenerek geçmiş olsun dileklerinde bulunuluyor. Çağrı merkezi ekibi tarafından aranan hastaların kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan memnun olduklarını ve teşekkür ettiklerini kendilerini arayan numarayı geri arayarak ekibimize iletiyor olması bizleri de fevkaladesiyle memnun ediyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37