banner333

banner309

Belediye Binası İhaleye Çıkıyor

Gümüşhane Belediyesi Hizmet Binası yapım işi 14.10.2011 günü saat 14:00 de yeni belediye binası meclis salonunda ihaleye çıkılıyor.

Gümüşhane 05.10.2011, 17:46
Belediye Binası İhaleye Çıkıyor
banner400
 İhale 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapılacak.

 Eski hizmet binasının yerine yapılacak yeni hizmet binası 9500 m2 inşaat alanından ve 8 kattan oluşacak. Bina içerisinde 9 adet dubleks işyeri, çok amaçlı toplantı salonları, konferans salonu, nikah salonu, sivil toplum örgütleri için ofisler, bilgisayar eğitim salonu, siyasi partiler için grup salonları, belediye meclis salonu, yemekhane, bay-bayan mescit, kapalı otopark, 3 adet asansör ve bir adet araç asansörü yapılacak.

 2013 yılı içerisinde bitirilmesi planlanan yeni belediye hizmet binasının görünümü ile şehrin adeta vitrini olacağını dile getiren Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhane’ye yakışır bir hizmet binasının halkın hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi. Kısıtlı imkanlarla Gümüşhane için önemli projeler ürettiklerini dile getiren Başkan Canlı “Hizmet süremiz içerisinde rutin hizmetlerimiz yanı sıra önemli sayılacak projeleri de yapmaya gayret ettik.

 Şu anda içerisinde hizmet verdiğimiz belediye iş merkezi, Zafer Meydanındaki katlı otopark bitirdiğimiz önemli çalışmalarımızdandır. 14 ekim de ihaleye çıkacağımız yeni hizmet binası da önemli projelerimizden biri olacaktır. Bitirildiğinde gerçekten Gümüşhane’nin görünümüne modern bir hava katacak güzel bir projemiz var.

 Hizmet binasının bitirilmesi ile beraber yanında bulunan Fatih Parkında yapılacak düzenleme ile gerçekten insanların rahat vakit geçirebilecekleri ortamlar oluşacaktır. Ayrıca binanın arkasında imar yolu da hizmete açılarak bölgede trafiğin daha rahat seyretmesi için gerekli çalışmalar yapılacaktır” dedi.

 Diğer yandan ihaleye katılacakların Gümüşhane Belediyesi Hizmet Binası yapım işi ihalesi ile ilgili İhale dokümanını, Gümüşhane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü adresinden satın alabileceği ayrıca belediyenin internet sitesinden ihale ilanını görebilecekleri belirtildi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45