banner333

banner309

Ticaret Bakanlığı ve Çalışma Bakanlıkları Hukuk Hizmetleri Gümüşhanelilere Emanet

Ticaret Bakanlığı ve Çalışma Bakanlıkları Hukuk Hizmetleri Gümüşhanelilere Emanet

Ekonomi 21.07.2023, 16:34 26.10.2023, 10:09
Ticaret Bakanlığı ve Çalışma Bakanlıkları Hukuk Hizmetleri Gümüşhanelilere Emanet
banner400

Son haftalarda üst düzey Bürokraside Gümüşhanelilerin atanması Gümüşhane kamuoyunda sevinçle karşılandı. 
Ticaret Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Av.Ebubekir Aydoğdu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Av.Şükran Doğan atandı. 
Üst düzey atamaların hız kazandığı bu günlerde Ak Parti Hükümetinin yeni kabinesindeki beklentiler üst düzeylerde. 

Her iki Genel Müdürümüzü ziyaret eden, GÜBDER Yönetimi adına konuşan Başkan Vekili Kemal Nalçacı , Genel Müdürlerimizin göreve gelmeleri temenni ederiz ki daha yeni bir başlangıç olsun. Milletvekillerimizin yeni dönemde Bürokrasiye verdiği önem ve destek çok kıymetli. İnşallah hep böyle devam eder. Sadece milletvekillerimiz değil tüm yetkili diğer makam sahibi hemşehrilerimizden bu konuda duyarlı olmasını bekliyoruz. Bürokratlarımıza sahip çıkacağız, (Türkiye Ankara’dan Yönetiliyor) bunun ihmali ağır sonuçlar doğurur. Bürokrasideki gücümüz artacak Gümüşhanemizin ve Gümüşhanelimizin derdine derman olacak. Biz buna inanıyoruz ve biliyoruz. Yeni Genel Müdürlerimize ve tüm diğer bürokratlarımıza kolaylıklar diliyoruz. İnşallah tatil bitiminde geniş bir istişare toplantısı yapmayı düşünüyoruz. Bu dönemi memleketimiz için en parlak dönemlerden biri olarak görmek istiyoruz. Tabi herkes üzerine düşen görevi hakkıyla yerine getirirse..Bu vesile ile bizleri sevindiren bu atamaları yapan Bakanlarımıza bu takdirlerinden dolayı şükranlarımızı arzediyoruz.Hayırlı ve uğurlu olsun, dedi.

Yorumlar (2)
Hacı yıldız 10 ay önce
Gümüşhanelerin bürokraside olması güzel, çalışır maaşını alır ben uzakta yaşıyan gümüşhaneli olarak ilimize daha kalıcı işlerin yapılmasını isterim üretimle ilgili hayvancılık geliştirmesi olur italiada bir inek 85 kilo süt veriyor bizde niye olmasın dünya çapında peynirimiz niye olmasın dünya markası kuşburnu reçelelimiz niye olmasın, olsun isterim o zaman gurur duyarım.
Orhan 10 ay önce
hele şükür ki Gümüşhanelide atanmış
2
az bulutlu
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 03:31
Güneş 05:10
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:27
Yatsı 21:00