banner333

banner309

İletişim Fakültesinin akademik personeline teşekkür belgesi

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesinde geleneksel hale getirilen akademik yayınlarda gösterilen performansa dair teşekkür belgesi takdim töreni gerçekleştirildi.

Eğitim 22.03.2024, 10:00 22.03.2024, 10:02
İletişim Fakültesinin akademik personeline teşekkür belgesi
banner400

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülsüm Çalışır, İletişim Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonunda düzenlenen törende uluslararası kitap, kitapta editörlük, kitap bölümü, TV dizi, makale, bilimsel etkinliklerde bildiri sunumları, atıflar ve fakültedeki etkinlikler kapsamında dergi editörlüğü, yanı sıra ödüllü yarışmalarda danışmanlık ya da koordinatörlük yapma gibi başlıklar altında katkı performans gösteren akademik personele teşekkür belgelerini sundu.

Törende Dr. Öğr. Üyesi Kaan Gez, Öğr. Gör. Fatma Dilek Diker, Doç. Dr. Ersin Diker, Dr. Öğr. Üyesi Fatih Aksoy, Dr. Öğr. Üyesi Sinan Çakmak, Dr. Öğr. Üyesi Şadiye Kotanlı Kızıloğlu, Öğr. Gör. Çağatay Demirel, Doç. Dr. Ali Özcan, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Cankut Kurt ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akif Günay’a teşekkür belgelerini takdim eden Prof.Dr. Çalışır, “Katkı sunan, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.


Belgelerin hazırlanmasında ve tasarımda emeği geçen Dr. Öğr. Üyesi Sinan Çakmak ve Dr. Öğr. Üyesi Kaan Gez’e teşekkür eden Dekan Çalışır, “Ödüllerini alan arkadaşlarımızın başarılarının devamını ve kariyer hayatında daha iyi yerlere gelmelerini dilerim” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49