banner333

banner309

İmam Hatip İnşaatında Yoğun Tempo !

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Ak Parti İl Başkanı Ercan Çimen ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kemalettin Karabulut devam etmekte olan Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi ve pansiyon inşaatında incelemelerde bulundu.

Eğitim 12.09.2013, 16:26
İmam Hatip İnşaatında Yoğun Tempo !
banner400

İncelemeler sırasında bir açıklama yapan Vali Dr. Yusuf Mayda, İmam Hatip Lisesi konusunda hedefimiz bu eğitim öğretim yılı içerisinde bir an önce faaliyete geçmektir. Başından itibaren hızlı bir çalışma stratejisi tespit ederek bir taraftan kat çıkarken diğer taraftan alt kısımların elektrik, sıva, döşeme ve diğer aksamlarını devam ettirerek çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. İnşallah Ekim ayı sonunda yüklenici firmadan teslim alınarak eğitim ve öğretime yetiştireceğiz. Yaptığımız denetim ve gözlemlerimizde çalışanların motivasyonlarının fevkalade yerinde olduğunu görüyoruz. Yine de gerekli tavsiyelerimizi yaparak en kısa zamanda ve sağlam bir şekilde işi bitirmelerini kendilerine ifade ettik. İnşallah hızlı bir şekilde tamamlanır ve bizde Gümüşhane’mize bu güzel eseri bir an evvel kavuşturmuş oluruz.” Dedi

Ak Parti Milletvekili Feramuz Üstün; “Gümüşhane’nin eğitim çıtası son yıllarda hak ettiği seviyelere çıkmıştır. Bunda değerli idarecilerimiz ve öğretmenlerimizin katkıları yadsınamaz. Gümüşhane Merkez ve ilçelerimizde bina, donatım ve personel açısından eksikliklerimizi tamamladık. Gümüşhane İmam Hatip Lisesi ve eklentilerinin inşaatı hızla devam etmektedir. Ekim ayı sonunda nasip olursa okulumuzu eğitim ve öğretime kavuşturacağız" dedi.    

 

 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46