banner333

banner309

TÜRGİAD Olağan Toplantısını Yaptı

Türgiad-Ticari Üretici ve Girişimci İş Adamları Topkapı Hilton Otelinde bir araya geldi. 

Dernek 22.11.2017, 08:00 22.11.2017, 08:26
TÜRGİAD Olağan Toplantısını Yaptı
banner400

2013 Nisan ayında kuruluş çalışmaları başlatılan Türgiad, İnşaat, Üretim,Sağlık,Hizmet sektöründe üye profili olan iş adamları topluluğu özelliği taşıyor. 


Katılımcıların firmalarını, faaliyet alanlarını ve referanslarını paylaştıkları toplantıda üyelerden Türgiad'ın bundan sonraki faaliyetlerine dönük öneriler de masaya yatırıldı. Özellikle üyelerin iş yerlerinde ziyaretli toplantıların yapılması konusunda mutabakatın ardından öneriler kayıt altına alındı. 

Müteakiben Türgiad'ın Kurucu Başkanı Yüksel Yalçın, oluşumun kısa orta ve uzun vadeli yolculukları adına şu bilgileri paylaştı;


İş dünyası dinamikleri daha başarılı iş süreçleri yönetimi için güçlü iletişimi zorunlu kılıyor.Toplululuğumuzönce kendi içimizde sonra ulusalda sonra da başabilirsek küresel alanda yol almak istiyoruz. Üyelerimizle olan operasyonlarımızı, kuracağımız sektör temsilcileri ile tanımlayıp ekip çalışmasına dayanan bir yapı organize etmek istiyoruz.Şu an üye sayımızı seri bir şekilde artırmak hedeflerimiz arasında yok. Birbirini iyi tanıyan, kuruluş amaçlarıve ilkeleri üzerinde mutabık olmuş üye profili ile yavaş yavaş birbirimizi sindire sindire yol alacağız. Üyelerin sayısını büyütmek yerine üyelerin iş hacimlerini büyütmek temel ilkemiz olacaktır. Burada başlayıp birbiriyle iş yapmayı başarmış çok sayıda iş örnekleri var aramızda. Bunları geliştirmek hepimizin sorumluluğunda. Birbirimizin pazarlama personelleri gibi çalışmak zorundayız. İş Adamları topluluklarının, derneklerinin, vakıflarının amacı da budur zaten.  Bundan sonraki toplantılarımızı aylık bazda ve mümkünse takviminde yapılmaya gayret edeceğiz.Whats Up ve facebook üzerinden sosyal iletişimimiz de ayrıca devam edecektir, dedi. 


Bir sonraki toplantıda, Gayri Menkul Emlak Değerleme ve İşletmeler İçin İş Sağlığı ve İş Güvenliği'nin işletmeler üzerindeki hukuki riskleri" konusu hakkındaki yetkili arkadaşlar sunularını yaparak toplantı devam edecek, dedi.

Ağırlıklı kurucu üyelerin katıldığı toplantıda, üyeler arasında gerçekleşecek iş modelleri üzerinde önerleri paylaştılar. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 03:30
Güneş 05:09
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:28
Yatsı 21:01