banner333

banner309

Şiran Dernekler Platformu, Baycar ve Altıparmak İle Buluştu

Şiran Dernekler Platformu ve Şiran Eğitim Kalkınma Vakfı (ŞEKAV) üyeleri, Şiran Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar ve Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak ile kahvaltıda buluştu.

Dernek 05.10.2017, 13:49 05.10.2017, 13:57
Şiran Dernekler Platformu, Baycar ve Altıparmak İle Buluştu
banner400

Tuzla Tepeören’de hemşerimiz Dursun Çelik’e ait Tomara Resturant’da gerçekleşen kahvaltı programında konuşan Şiran’ın yeni Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar;” Şiran gibi güzide bir ilçeye geldiğim için mutluyum. Siz gurbetteki Şiranlıların yanımızda olmaları beni bir hayli sevindirdi. Bizler oralarda size hizmet etmek için varız. Bizleri her zaman arayıp elimizden gelen şeyleri isteyebilirsiniz. İstanbul gibi metropol bir şehirde 70 köyü olan bir ilçenin derneklerinin bir araya gelip Şiran için, köyümüz için ne yapabiliriz düşüncesini taşıması çok takdire şayan bir olaydır. ŞEKAV’ın çalışmalarını duydum her yıl burs vermesi ilçemize destek olması gerçekten takdir edilir bir davranıştır. Buradan özellikle Şiran’da gerek ev gerek yatırım yapmayı düşünen hemşerilerime sesleniyorum, Biz size her türlü destek olmaya hazırız. Bu mekânda bizleri ağırlayan dernek başkanlarına, STK temsilcilerine, mekân sahibi Dursun Beye ve bizi sizlerle buluşturan Şiran Belediye başkanımız Yavuz Altıparmak’a teşekkür ediyorum” dedi.

Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak;” Siz kıymetli hemşerilerimle, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldik hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Şiranlı dernek başkanlarımızla böyle organizasyonla 3.kez bir araya geliyoruz. Ben tekrardan hepinize Şiran ilçemize vermiş olduğunuz nüfus desteği için teşekkür ediyorum. Şiran aşığı bir kardeşiniz olarak Şiran’a olan sevginizi çok iyi görüyorum. Şiran’da nüfus ne kadar çok olursa hizmette o kadar artıyor. Sizlerden aldığımız destek ile Şiran’ı adeta bir şantiyeye çevirdik. Şiran her geçen gün dahada gelişiyor. Bu yıl sağlık meslek yüksek okuluda açıldı bu konuda rektör beye ve YÖK’e teşekkür ediyorum. İstanbul’da bulunan bu derneklerimizin sesinin daha gür çıkması için Şiran Dernekler Platformu bence resmileşmelidir. Böyle olursa Şiran’ın sorunlarını daha tez çözebiliriz. Şiran’a hizmet noktasında güzel işler yapan ŞEKAV’ımız var, ŞEKAV yönetimine çok teşekkür ediyorum. Şiran Dernekler Federasyonu kurulursa onunda ilçemize güzel hizmetler edeceğinden şüphemiz yoktur.

Programa katılan ŞEKAV Başkanı ve yöneticileri ile il,ilçe ve köy dernek başkanalrı birer konuşma yaparak Kayamakam ve Belediye Başkanına Şiran için yapılması gereken ihtiyaçları söylediler.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 03:30
Güneş 05:09
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:28
Yatsı 21:01