banner333

banner309

Muzaffer Yalçın:GİYAD Başkanlığına Adayım

Gümüşhane İktisadi ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği(GİYAD) son 3 yıllık döneminde başkanlık görevini yürüten Erdal Çiçek ve yönetimi ile olağan Genel Kurula gidiyor. Yeni dönemde başkanlık görevine aday olduğunu açıklayan, GÜDEF 3. Bölge Başkanı Muzaffer Yalçın, aynı zamanda mevcut yönetim kurulunda da görev yapmaktadır.

Dernek 06.05.2021, 22:54 06.05.2021, 23:48
Muzaffer Yalçın:GİYAD Başkanlığına Adayım
banner400

Gümüşhane İktisadi ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği(GİYAD) son 3 yıllık döneminde başkanlık  görevini yürüten Erdal Çiçek ve yönetimi ile  olağan Genel Kurula gidiyor. Yeni dönemde başkanlık görevine aday olduğunu açıklayan, GÜDEF 3. Bölge Başkanı Muzaffer Yalçın, aynı zamanda mevcut yönetim kurulunda da görev yapmaktadır. Muzaffer Yalçın, “2007 yılında, 18 Martta, 18 Mart ruhu ile kurulmuş olan GİYAD derneğimiz, kurucularımız ve sonraki dönemlerde görev yapan başkan ve yönetim kurullarımız derneğimize gönül verenlerin de destekleri ile çok başarılı ve marka değeri olan bir sivil toplum kuruluşu izi bıraktılar. Doğrusu, böyle bir dernekte üye olmak, burada başta hemşeri camiamız olmak üzere topluma değer katacak çalışmalara destek vermek hakikaten çok özel ve çok güzel duygu. Bu duygu, sanırım tüm GİYAD mensuplarına da aynı şekilde güzel. Derneğimiz, kültür, eğitim, yardımlaşma ve sosyal konular başta olmak üzere bölgesinde kendi mülk sahibi olduğu iki katlı binasında çok değerli hizmetler üretiyor. Öncelikle derneğimiz bu yerlere getiren herkese teşekkürlerimi ve minnetlerimi ifade ediyorum. Bu ay içerisinde yapılacak derneğimizin olağan Genel Kurulunda,  derneğimizi bu zor şartlarda en iyi şekilde temsil görevini yerine getiren kıymetli başkanımız Erdal Çiçek, başkan adayı olmayacağını açıklamıştır.  Ben de, danışma kurulu, yönetim kurulu ve üyelerimizle yaptığımız istişare ile aday oluğumuz paylaşmak istiyorum. Mevcut dönemde başkanımız ve yönetimimiz ile uyum içinde çalıştık. Pandemi gibi bir süreçte, biraraya gelmenin zor olduğu şartlarda hizmetlerimize aralıksız devam etmeye çalıştık. İnşallah yeni dönemde, kurucularımız ve hizmet verenlerimizin izinde bu bayrağı başarılı bir şekilde taşımaya talibim.

İlkelerinden ödün vermeden, yönetimi ve üyeleriyle birlikte, hemşerilerimize hizmete aralıksız hizmete devam etmek için var gücümüzle çalışacağız. Gümüşhane’nin kültürünü ve değerlerini birbirine tutunarak samimi ve içten azimleriyle güçlü bir yönetim kurulu oluşturup marka izini sürdüreceğimiz bu dönemde 2007 de başlayan bu yolculuğun mimarlarından kurucu ve onursal başkanımız Yüksel Yalçın ve sorasındaki başkanlarımız, Tuncay Orakçı, Serkan Kaya ve Erdal Çiçek başkanlarımıza ve yönetimlerimize teşekkürlerimi iletiyor, yeni dönemimiz şimdiden hayırlı olsun, diyorum’dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38