banner333

banner309

GÜSİAD Yüksel Yalçın'la devam dedi

Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD) Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda mevcut başkan Yüksel Yalçın’ın olduğu tek liste ile seçime girildi.

Dernek 15.07.2021, 16:55
GÜSİAD Yüksel Yalçın'la devam dedi
banner400

Divan başkanlığını Av.Çetin Kantek, başkan yardımcılığını Prof.Dr.Kenan Aydın ve divan katipliğinde Dr.Turay Kesler’in yer aldığı ve pandemi etkisi ile ötelenmiş Genel Kurul   Florya Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Açılış konuşmalarının ardından faaliyet raporunun sunumunu yapan başkan Yüksel Yalçın, 2017 tarihinden bu yana görev yaptıkları yönetim döneminin etkinliklerini paylaştı. 

Yalçın, Enerji Panellerinden, yatırım programlarına, Gümüşhane Üniversitesi ile ortak yaptıkları çalışmaları ve Gümüşhane Üniversitesi Vakfının kuruluş süreçleri ve verilen destekler hakkında ayrıntılı bilgi verdi. 

Sektör komisyonları yanında GÜSİAD bünyesinde bulunan Gümüşhaneli Mühendisler Platformu (GÜMÜP), Gümüşhaneli Akademisyenler, Hukukçular ve Hekimler Platformlarının yanında Genç GÜSİAD, Üniversiteli Öğrenciler Topluluğu (GÜNÖP) gibi bir çok alanda faaliyetler yürüttüklerini ifade eden Yalçın, bunun yanında Gümüşhane Valiliği ile iş dünyasını ilgilendiren ortak çalışmalar, değerlendirme toplantıları, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası ile İş Dünyası Buluşmaları,  Gümüşhane Belediye başkanlığı ile Yerel Yönetimler ve İş Dünyası, Gümüşhane Milletvekilleri ile Gümüşhane’nin iş dünyasını ilgilendiren birçok başlıkta çalışmalar yaptıklarını söyledi. 

GÜSİAD Gümüşhane şubesi ile yereldeki etkinlik paylaşımları, İzmir, Konya, Kocaeli, Çanakkale ve Bursa temsilcilikleri ile yürüttükleri faaliyetleri paylaşan Yalçın,  Edirne, Samsun, Antalya temsilcilik süreçlerinin tamamlanma aşamasında olduğunu ifade ederek, amaçlarının Türkiye'nin dört bir yanında bulunan iş dünyasının temsilcilerinin birbirleriyle işbirliği kurabilecek aktif bir yapıyı oluşturmak olduğunu belirtti. 

Bunun yanında yılda ortalama 200 öğrenciye burs verdiklerini, GÜSİAD'ın kurulduğu günden bu yana binlerce öğrenciye burs verdiğini, Ramazan ayı erzak dağıtımları başta olmak üzere birçok başlıkta desteklerini sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

GÜSİAD Onursal Başkanı Prof.Dr. Kenan Aydın ise, GÜSİAD’ın girişimlerinden birinin ise İstanbul Esenyurt’taki 200 kişilik öğrenci yurdu yatırımı olduğunu belirterek, “Bunlar kalıcı eserlerdir. Bu eserde izi olan başta GÜSİAD üyelerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Prof.Dr. Kenan Aydın, GÜSİAD olarak Gümüşhane Üniversitesi Vakfı'na da tam destek vereceklerini ifade ederek iş dünyası ve üniversite işbirliklerini güçlü bir şekilde yapılandırmayı arzuladıklarını belirtti.     

Genel kurul üyelerinin de görüşlerinin paylaşıldığı toplantıdaki seçim maddesinde, divana tek aday liste sunuldu ve yeni dönem yönetimi fiilen  seçilmiş oldu. 
Yeni dönemin ilk yönetim kurulu toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Yüksel Yalçın, Başkan Yardımcılıklarına Prof.Dr.Kenan Aydın, Muammer Beyaz ve Cahit Karakullukçu, Genel Sekreterliğe Soner Keleş, Muhasip Üyeliğe ise Emsal Gürler, Hukuk Danışmanlığına ise Av.Çetin Kantek atandı.

Üretim Sektör Komitesi Başkanlığına Tuna Coşkun, Eğitim Komitesi Başkanlığına Dr.Turay Kesler, İnşaat Sektör Komitesi Başkanlığına Yüksel Hamzaoğlu, Lojistik Sektör Komisyon Başkanlığına Arif Üçüncüoğlu, Hukuk Komitesi yürütme kuruluna ise Av.Süleyman Aydın ve Av.Yunus Akçay atandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59