banner333

banner309

Beykoz’da Gümüşhaneliler Hamsi ve Gençlik Festivalinde Buluştu

Beykoz’da faaliyet gösteren Beykoz Gümüşhaneliler Derneği Gençlik ve Hamsi festivali düzenledi.

Dernek 08.03.2022, 08:45 09.03.2022, 08:43
Beykoz’da Gümüşhaneliler Hamsi ve Gençlik Festivalinde Buluştu
banner400

Beykoz’da faaliyet gösteren Beykoz Gümüşhaneliler Derneği Gençlik ve Hamsi festivali düzenledi. Bu yıl 2.si yapılan şenliğe havaların soğuk olmasına rağmen katılım yüksekti. Yaklaşık 1000 kişiye ikramda bulunuldu. Beykoz Gümüşhaneliler Derneği tarafından düzenlenen “Hamsi ve Gençlik Festivali”nde Karadeniz’in coşkusu Beykoz’a taşındı. Yoğun ilgi gösterilen festivalde Gümüşhaneliler kemençe eşliğinde hamsi ve horona doydu.

Beykoz Gümüşhaneliler Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Hamsi ve Gençlik Festivali”ne gelenler renkli ve coşkulu anlara şahit oldu. Soğuk havaya rağmen Gümüşhanelilerin yoğun ilgi gösterdiği festivalde misafirler, Dernek Başkanı Hayati Soylu ve Gençlik Kolları Başkanı Emrah Ata tarafından karşılandı.

Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Hayati Soylu, Gümüşhanelilerin bu ülkenin temel taşlarını oluşturduğunu ifade ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Soylu, festivalde emeği geçenlere ve gelen bütün misafirlere teşekkürlerini sundu.

Dernek merkezinde düzenlenen festivale, MHP MYK Üyesi Musa KÜÇÜK, İstanbul Dernekler Federasyonu Başkanı Bayram DEMİR, MHP İlçe Başkanı Oğuzhan KARAMAN, CHP İlçe Başkanı Aydın DÜZGÜN, İYİ Parti İlçe Başkanı Akif TAŞDEMİR, Gümüşhane Hukukçular Platformu Başkanı Yunus AKÇAY, AK Parti Beykoz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Çak, Tuzla Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Turan ALEMİN, Üsküdar Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Muammer ÖZKAN, Pendik Derneği Adına Sinan TERZİ, Kadıköy Kızılay Başkanı Birol BOZ, Federasyon yönetim kurulu üyeleri, Beykoz Dernekler Birliği üyesi STK başkanları, Muhtarlar, dernek üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Gün boyu devam eden festivalde, davetlilere hamsi ve mısır ekmeği ikram edildi. Karadenizli sanatçılar Burak SOYLU, Muhammet ARACI ve Paşa CEYLAN’ın sahne aldığı festivale katılanlar kemençe ve horon eşliğinde hamsilerini yediler.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48