banner333

banner309

18.01.2014, 22:20

DENSİZE BAK HELE !!!

DENSİZE BAK HELE !!!

RASİM denen
MEŞHUR ayakkabı kutuları TETİKÇİSİ, SABAH GAZETESİNDE

"Karartma medyası" DİYE BAŞLAYAN YAZISINDA, HÜRRİYET GAZETESİNİ KASTEDEREK, AŞAĞIYA ALDIĞIM SÖZLERİ SARFEDİYOR:

"Boşuna eski amiral gemisine Gümüşhane gazetesi demiyorum... Bahsi geçen gazetenin bugünkü Türkiye'de gündem yaratma kabiliyeti sıfıra indi. Gümüşhane yazarları ise ancak kendi kendini tatmin ediyor".

Rasim densizi şöyle devam ediyor:
"Bana saldıran Gümüşhane bülbüllerini yere sermem 5 dakikamı alır. Benim için parkta yürümek gibidir bu işler…”

Adama bak, kadınlarla laklak etmeye benzemiyor bu işler ,galiba çok kaşındı bu adam...

BU p k kutu TETİKÇİSİNE BÜTÜN GÜMÜŞHANELİLER ADINA DİYORUZ:

"GÜMÜŞHANE UFAK YERDİR, AMMA SENİN GİBİ NE İDÜĞÜ BELİRSİZLERE EN KÜÇÜK UŞAĞI BİLE BÜYÜK GELİR.

Çocukluğumuzdan beri fırsat buldukça okuduğumuz Gümüşhane gazeteleri ve yerel basını Kuşakkaya Gazetesi ,Demokrat Gümüşhane Gazetesi,Gündoğumu Gazetesi,G Ekspres Gazetesi,Haber 29 Gazetesi,Gümüşhane gen tr ve diğer gazetelerinde yazı yazan yazar-çizer arkadaşlarımızın kılı dahi olamaz bu ne idüğü belirsizler...

Benim Gümüşhanelim aç durur ama vatan hainliği yapmaz,şerefini ayaklar altına almaz. Bozkurtça kendi işini kendi yapar. Herşeyi devletten beklemez. Evine asgari ücret bile girmeyen Gümüşhaneli asla bu ülkeye isyan etmemiştir. Bu hükümetle birlikte yağlanan ballanan bu adamlar Türk Milletinden gerekli dersi almalılar.Gümüşhane'nin sağcısı da ,solcusu da vatanseverdir. Bu gibilerinin beynini çaldığı az bir kitle uyanacaktır inş.

Bu özürlü adam Gümüşhane'ye niye böyle takmış? Gümüşhane soysuzlara ,soytarılara ,uşaklık yapanlara ,pkk yı baştacı yapanlara ,ülkeyi din iman deyip soyanlara gerekli cevabı her zaman vermiş,yine verecektir.

Bu densiz adamın Gümüşhaneyi alaya alması hakkında ,sayın vekillerden ve iktidar partisi teşkilatlarından ses çıkmamıştır. Bu durumu nasıl yorumlamak lazımdır?Bu mudur Gümüşhaneye sahip çıkmak?Beylerin görevi ise sadece Belediye ile ilgili yıkıcı eleştiriler ve faaliyetlerdir.Varsa yoksa belediyeyi ele geçirmek paronayasıdır.

Değerli hemşehrilerim , birileri Gümüşhane Belediyesini almak için ne varsa yapıyor,ne dedikodu varsa üretiyor. Ancak akıllarına Belediyeye hükümet kanalıyla kaynak aktarmak hiç gelmiş midir?Bu pkk tetikçisi densizde, Gümüşhaneliler galiba ayağına bastı ki çığırtkanlık yapıyor.Gümüşhaneliler bu çığırtkan istismarcı şebeleklere, hadlerini bildirmeyi çok iyi bilirler...Hemşehrilerin akıllı ve uyanık olması lazım.

Gümüşhane medyası ile alay eden bu adamı ,Gümüşhaneliler olarak kınıyoruz. Bu adamları baştacı yapanları da kınıyoruz.

Gümüşhane üzerinde oynanmak istenen oyunları izliyoruz. Gümüşhane müftüsünün camideki densiz konuşmaları ile bu adamlar aynı dili konuşuyor.Madenler üzerinde de oyunlar oynandığı aşikardır. Gümüşhane halkı bu durumlardan rahatsızdır.Hemşehrilerimiz bu istismarcılara gerekli cevabı vereceklerdir.İnş...
Saygılarımla...
Cevat Nas

Yorumlar (3)
Muhammet 10 yıl önce
allahına kurban gardaş. ne varsa yine sizlerde var.i̇yiki varsınız.allaha emanet olunuz.
KEMALETTİN 10 yıl önce
gümüşhane'liler eğer bu zavallı mahluka gereken tepkiyi göstrerip bütün gümüşhaneden özür diletmezsek yaziklar olsun bize.
HOROZ 10 yıl önce
ama kendisine yazar denen şahıs o gümüşhaneli amiral seni gemisine bindirirse iyi bindirir. çünkü gümüşhaneliler her zaman horoz ve hep horoz kalacak senin gibi çapulcular gümüşhaneyi ağzına alamaz
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34