banner333

banner309

26.11.2013, 18:59

DİYARBAKIR,İHANET,ŞEREF VE SEÇİM !

DİYARBAKIR ,İHANET ,ŞEREF VE SEÇİM ! 

İktidar partisinden aday olan tanıdığımız bazı muhteremler , ihale ve çıkardan başka bir fikri olmayan zatlar, Diyarbakır'daki Türk'e ihanet düetinde birileri ağlayınca bu insanlarda ağlamışlar.Ancak bu zatı muhteremler şehitler gelirken ,nedense gözlerinden bir damla yaş akmamıştır.Vatanımızı bölmek isteyenlerin ,Türk'ü aşağılayıcı içi ihanet kokan pkk marşını da yazan Şivan haininin türküsüne birileri ağlayınca arka plandaki neye hizmet ettiği belirsizler de ağlamışlardır.Hemşehrilerime söyleyeyim; bu ağlayanlar belediye başkanı olsalar ne olur derseniz? Milletvekili seçimlerinde daha çok vekil çıkarmanın önü açılır.Bu adamların herhangi bir idealistlikleri yoktur,daha çok ihale alacak ,daha çok zengin olacaklardır.Bölücülüğe daha çok prim verilecektir.PKK istekleri bu hükümet kullanılarak adım adım gerçekleşecektir.Türkiye eyalet sistemine geçişe zorlanacak ve maalesef Güneyimiz Kürdistanla birleştirilecektir.Zaten şu an bir çok ilimizde Kürdistan bayrakları dalgalanmaktadır.


Barzani, Diyarbakır’dan Erbil’e dönüşünde şu değerlendirilmelerde bulundu;
*Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Baydemir ve diğer yetkililer bizi çok iyi karşıladı. Tesadüfen okuldan çıkan küçük çocukların ellerinde Kürdistan Bayrağını görmem beni çok mutlu etti.
Bunca yıl Peşmerge hayatımın ve çabalarımın boşa olmadığını gösterdi. Bir insanın böyle karşılanması gerçekten gurur vericidir.
*Halkın Kürt bayrağını kaldırması ve Kürt yerel elbiseleri ile törenlere katılması, Türkiye siyasetinde önemli değişimlerin olduğunu gösteriyor. Şivan Perver ve İbrahim Tatlıses’in Peşmerge marşı okuması da önemlidir.
Kürtlerin bu atmosfere ve sürece sahip çıkması ve akıllı bir şekilde hareket etmesi gerekmektedir.


Şivan Perver devam ediyor;Özal, Anayasayı değiştirip, Kürtlerin haklarını vereceğini bana söylemişti. Fakat bunu yapmaya ömrü yetmedi.
Şimdi Kürtlerin haklarının elde edilmesi, Erdoğan'ın yaptığı değişimler ve verdiği sözlerle iyi bir ivme kazanmıştır. İşte bazı akp lilerin güzel şeyler olacak dediği de budur.Kürdistan için güzel şeyler olduğu doğrudur. Ancak Türkiye için,Türk Milleti için güzel şeylerin olduğunu söyleyenlerin ,akıl tutulması yaşadıklarını kesinlikle söyleyebiliriz.

Özellikle Gümüşhaneli akp ye oy veren hemşehrilerimizin bu durumdan rahatsız olduklarını biliyoruz. akp ye göbekten ve çıkar için bağlı olanlar;Diyarbakır'da Kürdistan bayraklarının asılması sizleri hiç rahatsız etmiyor,bunu alenen görüyoruz. Sayelerinizde bu kadar hain ilk olarak şaşılacak derecede değer gördü !Bu ülkede çıkarları elinin tersi ile iten şerefli insanlarda var. Bu şerefli insanlarda derki:Biz bu ülkeyi,milli ve manevi değerlerimizi,bayrağımızı içten sevdik ,ama hiç bir menfaat beklemeden ... Ve dahi maddi ,manevi kayıplar vererek. 

Çünkü bu vatanı eyaletlere bölenlerle , dini ve fakirliği kullanarak halkı kandırmaya çalışanlarla, çok farklıyız ...Şimdi açıkçası belediyeleri kazanmak için halkın bu değerlerini kullanmaya çalışan uyanıkları iyi tanımalıyız.Şerefimizi korumalıyız ,ihanetçilere taviz vermemeliyiz . Şimdi pkk ile görüşen şerefsizdir deyipte ,gizli gizli yıllarca görüşenleri de herkes biliyor,herşey şu an açıktır. 


Bu hükümet ,bir paket makarnaya,bir ton kömüre beş kg çiçek yağına mahkum olan bir çok hemşehrimizin,insanımızın sorunlarını maalesef şimdiye kadar çözememiştir. Ancak yandaşlar çok zengin olmuşturlar. Şimdi cami önlerinde, evlerede gelerek, manevi değerlerimiz sömürülerek yine hemşehrilerimiz kandırılmaya çalışılıyor. Hatta dinimiz şahsi çıkarlar uğruna kullanılmaktadır. Gümüşhane'de camide siyaset yapan ve Belediye başkanını kötüleyen Müftü Bey'in açıklamaları ile de camilerin siyaset yuvasına çevrilmek istendiğini açıkça gözlemliyor ve müşahade ediyoruz! Oysa bu B.Başkanı Mustafa Canlı'nın vargücü ile ailecek camilere yardımcı olduğunu tüm Gümüşhaneliler bilmektedir.Bu Müftü Bey'in Devlet memurları kanununa aykırı muamele ettiği açıkça ortadadır.Hükümet ne yapmıştır? Hiçbirşey.Yarın bir kınama ile geçiştirilir ,camilerin de güvenirliliğine darbe vurularak iş sonlandırılır, o kadar!!!Ancak Gümüşhaneli akıllı insanların bu adaletsizliğe,uyanıklılığa, bu din tacirlerine bir ders daha vermeleri gerektiğinin bilincinde olmalarını bekliyoruz ve umuyoruz.

Barzani, Erdoğan’a teşekkür ederek, “Bir gün Diyarbakır’da Kürt bayraklarıyla karşılanacağımı rüyamda görsem inanmazdım. Tarihi günler yaşadık. Bu nedenle Başbakan Erdoğan’a teşekkür ediyorum” diyor...

Bu ülkede yaşayan herkesi ve özellikle Gümüşhaneli hemşehrilerimizi merak ediyorum,bu cümleyi içlerine sindirebiliyorlar mı?
Sahiden merak ediyorum, bu hükümetin bunca açığına rağmen hala aklımızı başımıza devşirmeyecek miyiz? Bakalım göreceğiz.

Allah Türk Milletini ve İslam Alemini Korusun. Amin..
Saygılarımla...
Cevat Nas

Yorumlar (1)
Hikmet 10 yıl önce
sayın yazar yazdıklarınızın tamamı doğru ve herkesin okuması gerekli.yüreğinize sağlık,kaleminize kuvvet. saygı ve selamlar.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11