banner333

banner309

Şiran Belediyesi e-Belediye uygulamasını başlattı

Gümüşhane’nin Şiran ilçesine Belediye Başkanlığı, teknolojik çözümlerden e-Belediye uygulamasına uygulamaya koydu.

Şiran 06.03.2017, 00:00 06.03.2017, 22:39
Şiran Belediyesi e-Belediye uygulamasını başlattı
banner400

e-Belediye uygulamasıyla ödeme işlemleri sıra beklenmeden bilgisayar, uyumlu akıllı telefonlar ve tabletlerden yapılabilecek.

Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, vatandaşa daha hızlı ve etkin hizmet sunmak için teknolojiyi hizmete dönüştürdüklerini söyledi.

Vatandaşların Belediye’ye en kolay şekilde ulaşabilmesi ve daha iyi hizmet alabilmesi için çağın getirdiği teknolojik imkanları kullandıklarını kaydeden Altıparmak, özellikle yurt dışı ve il dışında yaşayan vatandaşlar için e-Belediye sisteminin büyük bir kolaylık olduğunu söyledi.

e-Belediye sisteminin son derece güvenli ve sertifikalı bir sistem olduğunu dile getiren Altıparmak, “Yeni sistemle, emlak, ilan-reklam, eğlence, çevre temizlik vergilerinin tümünü internet ortamında sorgulayıp, ödemelerini kredi kartıyla yapabilecek. Emlak vergisi, çevre ve temizlik tarifeleri, cadde-sokak rayiç bedelleri, bina inşaat maliyet bedelleri, bina aşınma oranı, borç listesine kadar her şey birkaç dakikalık işlemle öğrenilecek. Web sitemizde e-belediyecilik hizmeti sayesinde vatandaş hiç sıra beklemeden, erişim imkanlarından faydalanarak işlemlerini yapabilecek” dedi.

Şiran Belediye Başkanlığı E-Belediye Uygulaması

https://online.siran.bel.tr/ebelediye/pages/main/index.xhtml#

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49