banner333

banner309

Kelkitliler Devran’ı bağrına bastı

AK Parti Gümüşhane milletvekili aday adayı ve aynı zamanda Kelkit’in eniştesi olan Prof. Dr. Yusuf Devran seçim çalışmaları kapsamında Kelkit’i ziyaret etti.

Kelkit 15.02.2015, 11:54 15.02.2015, 11:59
Kelkitliler Devran’ı bağrına bastı
banner400
AK Parti Gümüşhane milletvekili aday adayı Prof. Dr. Yusuf Devran Kelkit’e giderek hemşerileriyle görüştü. Devran ziyareti sırasında bütün esnafa uğrayıp, hal hatır sordu. Kelkit’in öncelikli sorunları hakkında bilgi aldı.
Yusuf Devran ziyareti sırasında Kelkitliler tarafından büyük bir coşku ve heyecanla karşılandı. Konuya ilişkin görüştüğümüz Kelkitli vatandaşlar aynı zamanda enişteleri olan Yusuf Devran’ın “ideal yolunda” adlı tanıtım filmini izlediklerini ve ulusal medyada MİT Müsteşarı Hakan Fidan’la birlikte yer almasını çok manidar bulduklarını ve Devran’ın özellikle Gezi eylemleri sürecinde verdiği mücadelenin ne derecede önemli olduğunu anladıklarını söylediler.
Yusuf Devran hakkında sosyal medyadan ve internetten çok geniş bilgi sahibi olduklarını dile getiren Kelkitli vatandaşlar Devran’ı son derece pozitif, güler yüzlü ve dinamik bulduklarını ifade ettiler. Yusuf Devran’ın kendilerinden biri olduğunu vurgulayan Kelkitliler Devran’ın Gümüşhane AK Parti milletvekilliği sürecinde başarılı olacağına inandıklarını dile getirdiler.

Ziyaret sonrasında kısa bir değerlendirme yapan Prof. Dr. Yusuf Devran Kelkit’in kendisine çok büyük bir teveccüh gösterdiğini ifade ederek, seçildiğinde bu teveccühü karşılıksız bırakmayacağını vurguladı. Devran ayrıca Kelkit halkının ülke sorunları hakkında çok duyarlı olduğunu ve kendisinin bu yönde verdiği mücadeleye çok vakıf olmalarını mutlulukla karşıladığını dile getirdi. Devran son olarak Kelkitli hemşerilerinin daveti nedeniyle ileriki günlerde tekrar Kelkit’e giderek davetlerine icabet edeceğini belirtti.
 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48