banner333

banner309

Erol Tekçe Aday Adaylığını Açıkladı

Akparti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı olan Erol Tekçe basın açıklamasında bulundu. Tekçe Basın açıklaması sonrasında Gümüşhane'de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Siyaset 15.02.2015, 12:06 15.02.2015, 12:12
Erol Tekçe Aday Adaylığını Açıkladı
banner400
 Değerli Gümüşhaneliler,
Kıymetli Basın Mensubu Arkadaşlarım;
 
Bu önemli günde şu güzel mekânda hep beraber olmamızdan dolayı mutluluk duyduğumu ifade ederek sözlerime başlıyor, bu güzel beraberliğe katkıda bulunduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.
 
Kıymetli Hemşerilerim,
Aziz Kardeşlerim,
 
Hepinizin de bildiği gibi önümüzdeki Haziran ayında hem ülkemiz hem de Gümüşhane’miz için önemli bir seçim var. Bu seçimde vereceğimiz doğru bir kararla inşallah Türkiye’mizin ve Gümüşhane’mizin geleceğini şekillendireceğiz. 
 
Ak Partinin kurulduğu günlerdeki heyecanımızı ve Balgat’taki eski Genel Merkezimiz önündeki açılış  merasimini dün gibi hatırlıyorum. Çünkü o gün biz oradaydık ve en heyecanlı günümüzü yaşıyorduk. İşte o günden beri gençlik yıllarımızdan bu yana doğal liderimiz olan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye sevdasıyla yola çıkışına şahitlik etmiş, O‘nunla birlikte aynı duygu ve heyecanla Ak Partimizin gönüllü neferleri olmuş, gemiyi hiç bir zaman terk etmeden hep içeride yer almış ve bütün varlığımızla Yeni Türkiye'nin inşasında karınca misali elimizden geleni yapmıştık. Ve hamdolsun heyecan ve  iştiyakımızdan bu gün hiç bir şey kaybetmeden yolumuza devam etmekteyiz. KararIıyız, azimliyiz..
Sonuç itibariyle muhafazakâr kodlarımızla yerel değerleri koruyup, demokrat kimliğimizle de evrensel değerleri buluşturup YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE projeksiyonunda modern bir Gümüşhane ve modern bir Türkiye hedefiyle, Ak Parti  Gümüşhane Milletvekilliği adaylığı için bu günden itibaren yola çıkmış bulunuyoruz. Yüce Mevla’mız hayırlara vesile kılsın inşallah..
 
Pe ki neden Ak Parti?
 
Çünkü Ak Parti Çözüm Odaklı bir parti, Çünkü Ak Parti kendisini sürekli güncelleyen bir parti, Çünkü Ak Parti milleti merkeze alan bir parti ve denenmeyenleri deneyen bir parti, çünkü değişimin ve gelişimin öncülüğünü yaptığı için Ak Parti, Çünkü birlik ve beraberliğimizin teminatı olduğu için Ak Parti…
 
Kıymeti Basın Mensupları,
Aziz Hemşerilerim,
 
Yarım asra yakın hayat tecrübemiz içerisinde hep Gümüşhane vardı ve hep Gümüşhane sevdası vardı. Gümüşhane’nin her karesinde ayak izlerimiz vardır çok şükür. Gerek cemiyet başkanlıklarım zamanında, gerek Milletvekilliği danışmanlığı yaptığım dönemlerde, gerek sendika başkanlıklarım zamanında ve gerekse bürokratik hayatımın her döneminde, Gümüşhane öncelikli bir hayat tarzımız olmuştur. Buradaki her kardeşimizde olan memleket sevdası bizde de temerküz etmiş bir durumdur, hamdolsun. 
 
İşte doğduğum, yaşadığım bildiğim bu şehre ve dilini bildiğim, büyük bir ailem olarak kabul ettiğim insanımıza, bürokrat ve Sivil Toplum Kuruluşlarındaki tecrübelerimle, Türkiye'nin yönetildiği şehirden, Ankara’dan Bürokratların ve Milletvekillerinin çeyrek asırdır hangi alanlarda hangi taktik ve ilişkilerle şehirlerine nasıl katkı sunduklarını gören ve birçoğumuzun adını bile duymadığı kaynak metotlarıyla şehirlerini nasıl ihya ettiklerini bilen birisi olarak, Gümüşhane’mizin aydınlık yarınlara daha hızlı ulaşması için sizlerle beraber, memleketime hizmet etmek istiyorum.
 
İşte bu yüzden Gümüşhane’mizin TBMM sinde temsilcisi olabilmek gayesiyle, sizlerin kefaletinde sizlere vekâlet için AK Partimizden Milletvekili Aday Adayı olmaya karar verdim. Niyet hayr akıbet hayr.
 
Kıymetli Kardeşlerim,
Saygıdeğer Hemşerilerim,
 
Sözlerime son verirken, Cenab-ı Allah’tan Milletimize kimler daha güzel hizmetler sunacaksa bu makamları onlara nasip etmesini diliyor, Haziran ayında yapılacak seçimlerin şimdiden hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, bu gün bizlerle beraber olma nezaketini gösterdiğiniz için, hepinize ayrı ayrı sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.








Yorumlar (6)
Atilla Bosta 9 yıl önce
Erol Tekce öncelikle tebrik ederim bu cesareti gösterdiğin için.daha sonra başarılarının devamını dilerim.Yüce Mevlam hayirlisini nasip eder inşallah..
Sezai demir 9 yıl önce
Allah yolunu acik etsin hizmet beklemek deyil hizmeti almak icin ankaranin niymetlerini memleketimize hizli ve olur seklinde ulasa bilmek ici Erol Tekceye basarilar dilerim Gumuhaneye hayirli olsun
hikmet onur 9 yıl önce
Tebrikler başarılı olacağına inanıyorum Erol Tekçe
handan yildiz 9 yıl önce
Erol beyi tebrik eder hayırlı hizmetler yapmak üzere mecliste görmek isteriz.
emin yildiz 9 yıl önce
Millet vekili aday adaylığını açıklayan gümüşhane ve gumushameli sevdalısı güzel bir karekter özel bir insan sn Erol TEKÇE kardesimize hayırlı olsun dileklerimi sunar yolunun açık olmasını dilerim
Atakan Tekçe 9 yıl önce
erol amca tebrik eder hedefine ulaşman için rabbim yar ve yardımcın olsun.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 03:28
Güneş 05:08
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:30
Yatsı 21:03