banner333

banner309

Gümüşhane Vakıfbank'ta Görev Değişimi

Gümüşhane Vakıfbank Müdürü Fuat Karadaş'ın ani bir kararla Erzurum Vakıfbank şubesine atanması üzerine, Karadaş'tan boşalan göreve Bayburt Vakıfbank Müdürü Vahdettin Yazıcı getirildi.

İş Dünyası 09.10.2017, 13:03
Gümüşhane Vakıfbank'ta Görev Değişimi
banner400

Vakıfbank Gümüşhane şubesinde 4 yıldır şube Müdürü olarak görev yapan Erzurum doğumlu Fuat Karadaş, rotasyon gereği Erzurum Merkez şube Müdürlüğü'ne atanırken, Müdür Karadaş'tan boşalan müdürlük görevine Bayburt Vakıfbank Müdürü Vahdettin Yazıcı atandı. Müdür Karadaş yaptığı açıklamada; Gümüşhane'de 4 yıl  hizmet ettiğini ve mutlu olduğunu ifade etti.   

SOMERAN BAYBURT VAKIFBANK MÜDÜRÜ OLDU
Öte yandan Vakıfbank Gümüşhane şubesinde yaklaşık yirmi yıldır görev yapan ve son üç yıldır Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Banur Someran'ın Gümüşhane Vakıfbank müdürlüğü görevine atanması beklenirken, Bayburt Vakıfbank Müdürü Vahdettin Yazıcı'nın Gümüşhane şubesine atanması üzerine Yazıcı'dan boşalan müdürlük görevine atandı.

ŞUBE ÇALIŞANLARINDAN MÜDÜRLERİNE VEDA YEMEĞİ 
Müdür Karadaş ve Someran onuruna Gümüşhane Vakıfbank Şubesi çalışanları tarafından veda yemeği düzenledi.
Gümüşhane Ramada Otel Restaurant'ta düzenlenen yemeğe şube çalışanlarının tamamı katılırken, duygusal anların yaşandığı yemek sonrası Karadaş ve Someran personeli ile tek tek vedalaşarak helalleşti.

VAKIFBANK'TA GÜMÜŞHANELİ MÜDÜR SAYISI İKİYE ÇIKTI
Vakıfbank Bayburt şubesine müdür olarak ataması yapılan Banur Someran'ın yanısıra, Gümüşhane şubesinde uzun yıllar görev yapan Celal Ernail Muslu ise, halihazırda Kayseri Vakıfbank Merkez Şubesinde Müdürlük görevini yürütüyor.

YAZICI GÖREVE BAŞLADI
Öte yandan Vakıfbak Gümüşhane şubesinin yeni müdürü Erzurum doğumlu Yazıcı ise yeni görevine başladı. Göreve başladığı andan itibaren Gümüşhane halkı için en iyi hizmeti vermeye çalışacağını söyleyen müdür Yazıcı, Kapısının herkese açık olduğunu ve kendisinin de önümüzdeki günlerde ziyaretlere başlayacağını ifade etti. Müdür Yazıcı, “Kamu bankası olmamıza rağmen, özel bankaların sunduğu hizmetlerden farklı bir çok hizmetleri sunma kapasitesine sahibiz” dedi.

Haber: E. Şekerli

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49