banner333

banner309

Gümüşhane'de İftar Yemeğinde Başkan Çimen'den İşsizlik Sözü

İş Dünyası 26.03.2024, 08:33
Gümüşhane'de İftar Yemeğinde Başkan Çimen'den İşsizlik Sözü
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, Gümüş Alyans Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, yeni dönemde birinci önceliklerinin işsizlik sorununu çözmek olacağını söyledi.

Başkan Çimen, 10 yıldır Gümüşhane'ye hizmet ettiğini ve bu süreçte hemşehrilerinin desteğini her zaman yanında hissettiğini belirterek şunları söyledi:

"Gümüşhane'de iş bekleyen gençlerimiz var. Yeni dönemdeki en önemli görevimiz bu gençlerimizi istihdam edecek çalışmaları yapmak olacaktır. Amacımız, yeni dönemde Gümüşhane'de işsizlik sorununu sıfıra indirecek çalışmaları yapmak olacaktır. Bunun için şimdiden çalışmalarımızı başlattık. İşsizlik sorununun çözümünde acil hedefimiz 5 yılda 500 gencimizi istihdam edecek çalışmaları yapmak olacaktır."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanı olduğunu ve ondan Türkiye derecesi aldığını ifade eden Çimen, "Seçime kısa bir süre kaldı. Bu kısa sürede de durmadan çalışacağız. Komşularımızı, akrabalarımızı arkadaşlarımızı ikna edeceğiz." diye konuştu.

Çimen, konuşmasının sonunda Ramazan ayını tebrik ederek, "Allah; orucunuzu, ibadetlerinizi kabul etsin. Hepinize saygılar sunuyorum. Allaha emanet olunuz." dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49