banner333

banner309

GÜSİAD'A 20 Üye Katıldı

Güsiad- Gümüşhane Sanayici ve İş adamları Derneği İstanbulda üyeleri ile buluştu. Hemşeri iş adamı Metin Uçar tarafından Eşraf Restaurant'ta verilen davette gerçekleşen programın ana teması "Güsiad Üyeleriyle Buluşuyor" oldu.

Gurbet 13.12.2014, 01:24 13.12.2014, 01:58
GÜSİAD'A 20 Üye Katıldı
banner400

 Güsiad İstanbul Avrupa yakasında üyeleriyle bölgesel bir toplantı gerçekleştirdi.Güsiad Yönetim Kurulu üyelerinin yanında Güsiad'a 20 iş adamının  yeni üye olduğu programda 35  iş adamı bir araya geldi. Eşraf Restaurantîn sahibi Metin Uçar'ın daveti ile gerçekleşen programda  Güsiad'ın gündemi oldukça yoğundu. 
Toplantı Güsiad Başkanyardımcısı Yüksel Yalçın'ın açılış konuşması ve katılımcıların tanıtımı ile başladı. 
Genel Başkan Prof.Dr.Kenan Aydın ise Güsiadın son dönem gerçekleştirilen faaliyetleri hakkında kısa bilgi verdikten sonra Güsiad Buluşma Programlarının ana temasını paylaştı. Başkan Aydın;
- Güsiad olarak başta üyelerimizin iş alanlarında birbirinin müşterisi olacak bir dinamizmi kurmanın yanında hemşerilerimizin firma ve ürünlerini tanıtmaya katkı sağlayacak çalışmalara ağırlık vermemiz gerekiyor dedi. Bunun için Güsiad Yönetiminde Sektör Meclisi çalışması yaptık, başlangıçta İnşaat Komitesi, Eğitim Komitesi,Sağlık Komitesi ve Sanayi Komitesi olmak üzere oluşturmuş bulunuyoruz. Bunun yanında İstanbulda Bürokratlarımızla iletişimimizi koordine edecek bir birim oluşturyoruz. 
Bu oluşumda, İnşaat Meslek Komitesi Başkanlığına Yüksel Hamzaoğlu, Eğitim Komitesi Başkanlığına Dr.Turay Kesler,Sağlık Komitesi Başkanlığına Prof.Dr.Özkan Ateş, Bürokratlar İletişim Birimine ise Gümüp Elektirik Komisyonu Başkanlığına ise Hasan Pezik atandığını duyurdu. 
Başkan Aydın, Güsiada burs için müracat eden öğrencilere katılımcılardan burs talep etti. Programda 30 öğrenciye daha burs toplandı.
Programda, Güsiad'ın Esenyurt'ta devam eden ve tuğlaları tamamlanan 400 kişilik öğrenci yurdu ve çok amaçlı sosyal tesis binası inşaatı için destek talebinde bulunuldu. Programın son bölümünde ise, Güsiad'ın yeni üyelere beratları takdim edildi. 
Başkan Kenan Aydın, Güsiad'ın üyelerle buuşma programlarının devam edeceğini, önümüzdeki ay ise Anadolu Yakasında Güdef Başkanı ve Güsiad Yönetim Kurulu üyesi Sn.Tahsin Söğüt tarafından düzenlenecek ikinci programda olacaklarını ifade etti.
İşte Güsiadın yeni üyeleri;
Metin Uçar, 
Murat Gündüz,
Serkan Kaya,
Hikmet Karaman, 
Ersin Beyaz, 
Hasan Kulaksız, 
Abdullah Canan, 
Reşat Sağırkaya,
Davut Güncüz,
Turgay Gül, 
Murat Balki,
Tacettin Kulaksız, 
Basri Demir,
Yavuz Demir, 
Dr.Turay Kesler, 
Hasan Pezik, 
Prof.Dr.Özkan Ateş 
Recai Alp, 
Alaatin Keleş,
Özcan Kocaman 
Tayfun Gül
Programın son bölümünde, Güsiad projesine destek veren Şekav Genel Sekreteri Ramazan Kahveciye pilaket takdimi yapıldı. 
Programa, Konyaspor eski Asbaşkanı Hasan Kulaksız misafir olarak katıldı. İş Adamı Kulaksız Güsiad Tarafından Konya İl Temsilcisi olarak atandı. 
Programda ayrıca, başkan yardımcısı Muammer Beyaz, Yaşar Topçuoğlu, Çetin Kantek, Metin Akagün,  Şekav Vakfı Başkanı Ali Beyaz, Eski Emniyet Müdürü  Vedat Ali Yılmaz, Gümüp Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, Güdef Başkanı Tahsin Söğüt, Giyad Başkan Yardımcısı Selçuk Balta, Boğaziçi Profil Sahbi Ümit Şeker, Mutlu İnşaat Yönetim kurulu Üyesi Furkan Hamzaoğlu, Eşraf Restaurant Basın Danışmanı ve Gündoğumu Gazatesi imtiyaz sahibi Veli Yılmaz, katıldı. 
Program, katılımcıların genel değerlendirmeleri ile sona erdi. 


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48