banner333

banner309

İncedere’de Erkut Kaya dönemi

İstanbul Esenyurt‘ta faaliyet gösteren Gümüşhane Şiran İncedere köyü derneği olağan kongresi dernek merkezinde yapıldı. Derneğin yeni başkanı Erkut Kaya oldu.

Gurbet 12.02.2024, 10:35
İncedere’de Erkut Kaya dönemi
banner400

Dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği genel kurul divan heyetinin oluşumunun ardından, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla ile başladı.

ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, Küçükçekmece 5. Asliye Hakimi Mecit Demir, Esenyurt Tüketici Hakları Derneği Başkanı Adem Ekiz, İnönü Mahallesi Muhtar Adayı Yusuf Kaplan ve çok sayıda dernek üyesi katıldığı ve tek listeyle yapılan genel kurulda derneğin yeni başkanı Erkut Kaya oldu.

Tüm köylülerine teşekkür eden çiçeği burnunda Başkan Erkut Kaya, “Köy derneğimizin olağan Genel kurulu hepimize hayırlı olsun. İncedere köy derneğimiz geçmişten bugüne yapmış olduğu çalışmalar ile her daim örnek bir STK olmuştur. Biz de yönetim kurulumuz ile birlikte köyümüz ve köylülerimiz için neler yapabilirizi, onları en iyi şekilde temsil etme gayreti içerisinde olacağız. Bugün genel kurulda sunmuş olduğumuz projeleri görev süremiz boyunca icraata dökeceğiz. Bunları da kamuoyu ile yaptıkça paylaşacağız. Devraldığımız bayrağı en iyi şekilde temsil edip zamanı geldiğinde emaneti ehline teslim edeceğiz. Bugün genel kurula katılan tüm köylülerime ve bizleri bu göreve layık gören üyelerimize canı gönülden teşekkür ederim. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Gümüşhane Şiran İncedere Köyü Derneği Yönetimi şu isimlerden oluştu: Başkan Erkut Kaya, Başkan Vekili Soner Marancı, Başkan Vekili Celal Yıldız, Başkan Vekili Ramazan Demir, Osman Mallı, Sercan Sönmez, İrfan Türkmen, Resul Ekiz, Okan Deli, Levent Kaya.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49