banner333

banner309

ŞİDEF’den hayırseverlere teşekkür

Gümüşhane Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) bu Ramazan ayında da geleneğini sürdürerek ihtiyaç sahibi hemşerilerimizi unutmayarak bini aşkın aileye 833 bin TL değerinde yardımda bulundu.

Gurbet 08.04.2024, 14:44
ŞİDEF’den hayırseverlere teşekkür
banner400

ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, zekatlarıyla destek olan hemşerilerimize teşekkür ederek bini aşkın aileye 500 lira ve bin lira değerinde toplam 763 bin TL değerinde alışveriş çeki ve 70 bin TL nakdi destekte bulunduklarını, toplamda 833 bin TL değerinde yardım yapıldığını söyledi.

Ramazan ayının rahmet, bereket ve paylaşım ayı olduğunu söyleyen ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, “Her zaman olduğu gibi bu Ramazan’da ŞİDEF olarak hayır sever hemşehrilerimizin bize ilettiği zekatlarını ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize Derneklerimiz ve il temsilcileirmiz aracılığıyla ilettik. Bu doğrultuda gerek Gümüşhane’de, Şiran’da gerekse Türkiye’nin dört bir tarafında bulunan ihtiyaç sahibi hemşerilerimize katkıda bulunduk. 1000’i aşkın ailemize alışveriş çeki ve nakit olarak toplamda 833.000 liralık destekte bulunduk. Bizler bu desteğimizi değerli hemşerilerimizin katkısıyla yaptık. Es-sebebü ke-l fâil (Bir işe sebep olan, o şeyi yapan fâil gibidir) düsturunda geçtiği gibi hem verdik hem de hemşerilerimizin sevaplarına aracı olduk. Katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun. Yapılan zekât ve yardımlar derneklerimiz vasıtasıyla bire bir ihtiyaç sahiplerine iletildi” dedi.

“ŞİDEF Ramazan ayı zekât ve fitreleri ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyoruz” hayrına destek olanlara teşekkür eden Kaya, “Danışma Kurulu Başkanımız Mutlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu’na, Keleş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İlker Keleş ve Soner Keleş’e, Beyazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kurtuluş Beyaz’a, Mutlu Boğaziçi İnşaat yönetim kurulu üyeleri Furkan Hamzaoğlu ve Furkan Yazıcı’ya, Yalçın İnşaat Mühendislik yönetim kurulu başkanı Yurdal Yalçın’a, Işık İnşaat yönetim kurulu başkanı Murat Işık’a, Gümüş Proje Mühendislik yönetim kurulu başkanı Necati Kaya’ya, Şehzade Grup Yönetim kurulu başkanı Yunus Yalçın’a, Doğanlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Doğan’a, Nikrotek Makina Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Tuncer’e, ŞİDEF Genel Başkan Yardımcılarımız Tahsin Çelik ve M.İlbeyi Celep’e ve tüm ŞİDEF Yönetim kurulu üyesi yol arkadaşlarıma teşekkür ederim. Allah onlardan razı olsun. Tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52