banner333

banner309

Tarhan:Gümüşhane’ye Stad Yapılmalıdır

Kocaeli Milletvekili hemşerimiz Tahsin Tarhan, Gümüşhane’deki spor alt yapı tesislerinin yetersizliğini Türkiye Büyük Millet Meclisi Gündemine taşıdı.

Gümüşhanespor 15.03.2018, 11:23 15.03.2018, 11:27
Tarhan:Gümüşhane’ye Stad Yapılmalıdır
banner400

Tahsin Tarhan, “Gençlik ve Spor Bakanlığının açıkladığı yeni yapılacak stadyumlar arasında Gümüşhane bulunmamaktadır.

Ancak, Gümüşhane’nin gençlerinin, sporcularının ve vatandaşlarının derhal çağ dışı kalmış stadyumlardan kurtularak, yeni bir stadyuma ihtiyacı vardır” dedi.

GÜMÜŞHANE UNUTULMASIN

Tahsin Tarhan, “Turizm sektöründen yeterli pay alamayan, Teşvik sisteminden yeterli oranda istifade etmeyen, Küçük sanayi için işyerleri yetersiz olan, Gümüşhane ilimizin

Stadyum ihtiyacı da bulunmaktadır.

Her fırsatta sporun desteklenmesi, Alt yapı hizmetlerinin çağa göre yapılması gerektiğini dile getiriyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığının açıkladığı yeni yapılacak stadyumlar arasında Gümüşhane bulunmamaktadır.

İllere yapılacak spor tesisleri yatırımlarında Gümüşhane unutulmamalıdır.” Dedi.

ANADOLU ŞEHİRLERİ SPOR TESİSLERİ BAKIMDAN YATIRIM ALAMIYOR

Tahsin Tarhan, “Sporun gençliğin yetiştirilmesinde ne kadar önemli olduğunu, alt yapı tesislerini, spor yöneticiliğini ve bunların örneklerini daha önce defalarca dile getirdik.

Maalesef bir yatırım yapılacaksa öncelikle büyük şehirlere yapılıyor. Atatürk Olimpiyat Stadyumunda gördüğümüz gibi ölü yatırımların maliyetleriyle birçok Anadolu iline spor tesisi yapılabilirdi. Sporun, gençliğin yetiştirilmesindeki önemi ve Anadolu şehirlerinin önemi anlaşıldıkça yatırımların da artacağına inancımı korumaya devam ediyorum” dedi

Yorumlar (2)
Emrullah taşçı ğümüşhane 6 yıl önce
Sayın koçeli millet vekilini konuşmasını desdekliyorm ğüzel konuştu
Hüseyin Karakaş 6 yıl önce
gümüşhane milletvekilleri neden sorunlarımızı mecliste gündeme getiremiyorlar. çünkü kendileri yalakalık yaparak bir sonra ki seçimlerde nasıl aday olurda bu milleti nasıl kandırızın peşindeler
gümüşhanede köyler boşalmış kimin umrunda, vatandaş çile çekerek hayvancılık yapıyor, bahçesinde üretim yapıyor ama satamıyor umurlarında mı kendileri tekrar aday olarak seçilecekler ki gümüşhanenin kaymağını yiyebilsinler gariban vatandaş nasıl olsa oy verir. gümüşhanede köylerde 2008 yılında 48.714 kişi yaşarken 2017 yılında 22.401 kişi yaşıyor. bu eserinizle hizmetinizle övünebilirsiniz sayın milletvekillerimiz sizler vatandaşı kaçırmaya devam edeceksiniz gümüşhane hep sizin olacaktır. gümüşhanede basın açıklamaları yaptığımda çayırçukur köyünün sorunları özelinde genel sorunları paylaşmama rağmen memleketimizi boşaltmaya devam ediyorsunuz.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49