banner333

banner309

Gümüşhane Çok Can Yakacak

Kırmızı-Beyazlı ekipte yönetim kurulu üyesi Erol Birsen, yeni sezon öncesi kendinden emin konuştu.

Gümüşhanespor 30.08.2013, 11:31
Gümüşhane Çok Can Yakacak
banner400

 ‘Kimse Gümüşhanespor’u hafife almasın’ diyen Birsen, “Güçlü bir ekip oluşturuk. Bu sene çok can yakarız. Başarılı olmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.



İYİ BİR EKİP KURDUK



Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor’da yeni sezon da başarılı olmanın hesaplarını yapıyor. Kırmızı-Beyazlı ekip Nevşehir kampının ardından kendi tesislerinde çalışmalara başlarken Yönetim Kurulu Üyesi Erol Birsen, iskelet kadroyu koruyup yeni takviyeler yaptıklarını ve iyi bir ekip oluşturduklarını söyledi. Birsen; “Teknik direktörümüz Metin İlhan’ın istediği oyuncuları kadromuzda tutarken talep ettiği futbolcuları da kadromuza kattık. İyi bir ekip oluşturduk. Hazırlık kamplarında da bunun meyvelerini aldık” dedi.



BİZİ HAFİFE ALMASINLAR



Takımdaki bu olumlu havayı lige yansıtıp başarılı olmayı hedeflediklerini belirten Birsen, “Takımda her şey yolunda. Faydalı da bir kamp dönemi geçirdik. Takımda olumlu bir hava yakaladık. Şimdi sıra bunu lige yansıtmakta. Kimse bizleri hafife almasın. Gümüşhanespor olarak yeni sezonda elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarlarımızı mutlu edeceğiz. Bu güce sahibiz. Transferi şimdilik kapattık. Hocamızın isteği olursa yeniden takviye yapmak için harekete geçebiliriz. Bu sezon başarılı olmak için elimizden geleni yapmaya hazırız” diye konuştu.

Kaynak: Kaynak: Günebakış Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49