banner333

banner309

Benjamin Fuchs Gümüşhanespor’da

TFF 2.lig, Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Gümüşhanespor, ara transferde son bombayı Göztepe forması giyen sağ bek oyuncusu Benjamin Fuchs’u kadrosuna katarak patlattı.

Gümüşhanespor 19.01.2018, 00:05
Benjamin Fuchs Gümüşhanespor’da
banner400

Yeni transfer Benjamin Fucks’un imza töreninde değerlendirmelerde bulunan kulüp yöneticisi Arif Hikmet Eskicioğlu, sezonun ilk yarısında başarılı bir performans gösterdiklerini belirterek, “İlk yarıyı dört puan farkla lider bitirdik. Bu durum her takıma nasip olacak bir durum değil. En önemlisi sezon sonu şampiyon olmak. İkinci yarı çok zor maçlar bizi bekliyor. Telafisi olmayan bu maçların hepsi final havasında geçecek. İkinci yarı her takım daha baskılı oynayacak. Özellikle bizim maçlarımızda bize farklı bir hava ile gelecekler. Çünkü lidere karşı oynayacak ve buna göre motive olacak. Bizim daha dikkatli ve sabırlı olmamız gerekecek. Bu zorluğu aşacak kadroya sahibiz” dedi. 

Eskicioğlu, “Yaptığımız dört transferle de daha da güçlendik. Pek çok takımın hayal edemeyeceği kadroya sahibiz. İsim isim baktığımızda 4 önemli ismi kadromuza kattık ama hiçbiri oynamadan başarılı olamaz. Onlar onayacak hem onlar hem de biz kazanacağız. Oynadığımız futbolla, yaptığımız çalışmalarla artık her futbolcunun gelmek isteyeceğini bir takım haline geldik. Taraftarlarımızın bu kadroyla gurur duyduğunu düşünüyorum. Takıma yeni katılan oyuncularımız bizlere çok katkı sağlayacaktır. Güzel bir Antalya kampı geçiren oyuncu grubumuz şuanda çok formda. Hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Yeni transfer deneyimli oyuncu Benjamin Fuchs ise şampiyonluk için Gümüşhanespor’a geldiğinin altını çizerek, “Hedeflerim için buradayım. Son iki sezondur final oynayan bir takım var. Benimde kariyer hedeflerim var. Gümüşhanespor forması ile bu hedeflere ulaşacağımı düşünüyorum. Kaliteli bir kadroya sahibiz. İkinci yarıya en şekilde başlamak ve sezon sonu şampiyon olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59