banner333

banner309

Atakan'ın Ailesi Rektör Zeybek'i Ziyaret Etti

13 Haziran 2017 tarihinde Gümüşhane’de yurduna giderken dağ yamacından düşen kaya parçalarının çarpması sonucu feci şekilde can veren üniversitemiz Gıda Mühendisliği 3'üncü sınıf öğrencisi Abdullah Atakan Öztürkmenoğlu’nun ailesi, Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek'i makamında ziyaret etti.

Gümüşhane Üniversitesi 26.07.2017, 08:36
Atakan'ın Ailesi Rektör Zeybek'i Ziyaret Etti
banner400

Olay günü ve sonrasında kendilerine gösterdikleri ilgiden ve yardımlardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek'e teşekkür etmek için makamında ziyaret eden anne Berrin ve baba Ahmet Öztürkmenoğlu, acılarının halen ilk günkü gibi taze olduğunu belirterek, "Bizimle birlikte acımızı paylaşan ve bizlere daima yardımlarını esirgemeyen Rektörümüze çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, ailenin kendilerine yaptıkları ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını söyleyerek, "Atakan, bizim sadece öğrencimiz değil; bir evladımızdı. Dolayısıyla onun hayatını kaybetmesi üniversite camiası olarak bizleri derinden üzdü. Bundan sonra da bu tür olayların yaşanmaması için bizler elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Ailesinin yaşadığı acıyı biz de halen yaşamaktayız. Bizleri ziyaret eden baba Ahmet ve anne Berrin Öztürkmenoğlu'na teşekkür ediyorum. Onlar, bize Atakan'ın emanet ettiği ailesidir. Üniversite camiası olarak kendilerine daima kapımız açıktır. " dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48