banner333

banner309

ŞİDEF Gençlik Kolları, Burhan Gül’e Emanet

Şiran Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Serkan Kaya, ŞİDEF Gençlik ve Spor’dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yetim ve Yardımcısı Mehmet Balta’nın önerisiyle Şiran Dernekler Federasyonu Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Yüksek Makine Mühendisi Burhan Gül atandı.

Dernek 14.01.2019, 22:02 14.01.2019, 22:05
ŞİDEF Gençlik Kolları, Burhan Gül’e Emanet
banner400


 

2019 yılının ŞİDEF Yönetim Kurulunun ilk toplantısı 13 Ocak tarihinde Avcılar Yeşilbük Beldesi Derneğinde gerçekleşti. Yönetimin gündem maddeleri oldukça yoğundu. Her ay bir faaliyet gerçekleştirmeyi planlayan ŞİDEF’de gündemin ilk başlığı  olan Gençlik Kolları  oluşturulması hasebiyle ŞİDEF Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Burhan Gül’ün getirildiği açıklandı. Genç başkanı tebrik ederek, konuşma yapması için söz verildi.
 
ŞİDEF’in çiçeği burnunda Gençlik Kolları Başkanı Burhan Gül yönetim kurulu ve üyelere şöyle seslendi;“ Sayın ŞİDEF Başkanım,
Sevgili Yeşilbük Dernek Başkanım,Kıymetli Başkanlarım, Değerli Misafirlerimiz,
Hepiniz bugünkü  programımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.
İlk öncelikle Değerli ŞİDEF Kurucu ve Genel Başkanımızın bu göreve beni layık gördüğü için huzurlarınızda ekibim adına teşekkürlerimi sunmaktayım.
Değerli Misafirler, amacımız belli: birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, hasret gidermektir. Bugün burada görüyorum ki: bunu başarılı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın, inşallah.
Bugün buraya Kartal’dan dernek başkanlarımızla beraber bir otobüse binerek geldik. Yolda gördüm ki bizler büyük bir başarıya imza atmışız. Birbirinden farklı köy derneklerimizi bir araya toplamışız, insanları bir araya getirmişiz. Sistemin dişlileri bir araya gelmiş ve ahenkle çalışıyor. Çeşitli STK’larda ve siyasette yer aldım. Çoğunda kuruculuk, başkan vekilliği ve başkan yardımcılıkları görevlerini yerine getirdim. Ama hiçbiri bugüne kadar görmüş olduğum ve hissetmiş olduğum enerjiyi bana aktaramamıştı. Hepinizi bu konuda tebrik ediyorum.
Görüyorum ki biz gençlerin işi zor olacak. Siz kıymetli başkanlarımızı geçebilmek için oldukça çok çalışmamız gerekecek. Gereğinden fazla çalışıp aramızdaki bu uçurum farkını kapatacağız. Bunu inanarak söylüyorum. Lakin işimizin zor olduğunu da kabul ediyorum.
“İnanırsanız, başarırsınız” bunu unutmayın ilkesini benimsiyoruz.
Görev sürecimce bana eşlik edecek olan başkan vekilim Ahmet Muhammed YILMAZ, Başkan Yardımcım Salih EKMEN kardeşim olacaktır. Uzun bir yola çıkıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun.Kısaca değerli başkanlarım kendimi tanıtayım ve sözlerime son vereyim.” dedi. ve genç başkan konuşmasını bitirdi sonrasında başkan vekili Muhammed Yılmaz  ve başkan yardımcısı Salih Ekmen  kendilerini tanıttı.
 

Yorumlar (1)
MEHMET BALTA 5 yıl önce
ŞİRANIMIZ İÇİN ŞİRANLI GEÇLERİMİZ İÇİN ÇOK GÜZEL FALİYETLERDE BULUNACAK OLAN BURHAN GÜL KARDEŞİMİZE VE EKİBİNE HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİRİM SAYGILARIMLA MEHMET BALTA ŞİDEF GENÇLİK VE SPOR DAN SORUMLU BŞK YRD
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48