banner333

banner309

GÜSEV olağan kongresi yapıldı

Merkezi İstanbul Şişli’de bulunan Gümüşhane Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı (GÜSEV) 5.olağan kongresi mütevelli heyet üyelerinin tamamının katılımıyla gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkan Vahit Olgun güven tazeledi.

Dernek 07.08.2016, 11:49 07.08.2016, 11:50
GÜSEV olağan kongresi yapıldı
banner400
 Mütevelli Heyet Başkanı Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül başkanlığında gerçekleşen kongrede, geçtiğimiz dönemde yapılan çalışma, faaliyet ve organizasyonları anlatan sunum Vakıf Başkanı Vahit Olgun tarafından yapıldı.

Geçtiğimiz yıl Gümüşhaneli üniversite öğrencilerine yönelik yapılan ve 850 öğrenciye burs ulaştırılan çalışmanın sistematiğini anlatan başkan Olgun, sunumuna Gümüşhane’de eğitim hayatına başlayan ve Vakfın iktisadi teşekküllerinden olan Turkuaz Kolejinin oluşumunu, eğitim sistemini ve kolejin henüz kısa bir süre önce kurulmuş ve eğitim faaliyetine yeni başlamış olmasına rağmen Gümüşhane’de yakalamış olduğu trendi genel kurula aktardı. 

Sözlerine GÜSEV Mütevelli Heyet Başkanı Hacı Osman Akgül’e teşekkür ederek ve Gümüşhane adına minnettarlığını dile getirerek devam eden başkan Olgun, “Yapılan tüm bu çalışmaların ve hizmetlerin öncüsü bu yolu bizlere açan ve her fırsatta içinde taşıdığı o eşsiz Gümüşhane sevdası ile önümüze yeni hedefler koyan heyet başkanımızın kendisidir. Biz de göstermiş olduğu hedefe alnımızın akı ile çalışarak ilerlemeye gayret ediyoruz. Henüz kuruluşundan bu güne 5 yıl gibi kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen vakfımız pek çok hayır işine vesile olmuş, aracı olmuş ve olmaktadır, bundan sonra olmaya devam edecektir. Vakfımız kurumsal kimliği ile hızla ilerleyeme, çalışmalarını sürdürmeye ve yeni projeler üretmeye devam edecektir, bu vesile ile tüm mütevelli heyetimize, benimle birlikte bu yolda mesai harcayan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ve maddi manevi tüm destekçilerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Konuşma ve sunumların ardından mevcut Başkan Vahit Olgun tekrar GÜSEV Başkanlığına seçilirken yönetim kurulu ise Adnan Akgül, İlhan Aydın Kartal, Ferhat Hasan Karagöz, Rıza Karamanlı, Keramettin Baylan ve Aydın Delibaş seçildi. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48