Tırmanış Eğitimi Nereden, Nasıl Alınır?

Yaşam 18.08.2022, 09:11
Tırmanış Eğitimi Nereden, Nasıl Alınır?

Tırmanış Eğitimi Nereden, Nasıl Alınır?

Heyecan dolu ekstrem sporları sever misiniz? Adrenalinin tüm damarlarınızdan geçtiğini, risk alıp bunun sonucunu görmeyi beklemeyi, mücadele edip kendinizi test etmeyi eğlenceli bulur musunuz? Kısmen de olsa ‘’Evet’’ şıkkı size çekici geliyorsa bouldering, size iyi ve sağlam bir başlangıç sunar! Şehir dışına kayalıklara gitmeden de tırmanma deneyimi yaşayıp o adrenalini hissedebileceğiniz bu spor, aynı zamanda dayanıklılık seviyenizi de artırıyor. Maksimum 4.5 metre civarında yükseğe tırmanmayı hedefleyen bu sporda tırmanma tozu ve özel ayakkabılar dışında tırmanış ipi kullanmanız gerekmez. Bu gibi hizmetler veren salonlar, olası düşüşleri tehlikesiz hale getirmek için taban kısmı sünger ile kaplar. En sıra dışı deneyimlerle tanıştırıp hayatınızı çok daha renkli bir hale getiren bodo.com, bu heyecan verici deneyimi de siz ve sevdiklerinizle buluşturuyor. Kendimize ayırdığımız vakti dolu dolu geçirelim hep yeni şeyler deneyerek hayata bakış açımıza yeni pencereler açalım diye yalnızca deneyim tarzı hediyelerle heyecanı evimize taşıyan bodo.com’da yok yok!

Tırmanış Eğitimi nasıl geçer?

Heyecanı ailecek yaşayabileceğiniz bir pazar gününe, özgüven kazanmaya çalışan en yakın dostunuzun doğum gününe, ekstrem sporlara merak duyan sevgilinize, birlikte yeni alanlar keşfetmeyi sevdiğiniz eşinize, farklı oyun türleri aradığınız çocuklarınıza bayramlarda hediye edebilirsiniz https://bodo.com/tr/go/tirmanis-egitimi/. Dilediğinize herkese dilediğiniz her gün de bu heyecanı sonuna kadar yaşama şansı hediye edebilirsiniz. Sürprizi alan kişi, bodo.com adresinden rezervasyonunu yaptırdıktan sonra zamanı geldiğinde tırmanış salonunu ziyarete gider. Eğitimi gerçekleştirecek olanlar, eski Türk milli takım sporcularıdır. Özel ayakkabıları giyip kaymayı engelleyici tozla ellerini kaplar ve bilgilendirmeyi dinler. Bu ekipmanlar, deneyime dahil olarak salonda temin edilecektir. Isınma amaçlı gereken alıştırma ve egzersizleri tamamlar. Eğitmen sporcu, katılımcıya temel tırmanış eğitimi verirken gerekli teknikleri de aktarır. Sonrasında ise katılımcı öğrendiklerini uygulamak adına 4.5 metrenin hedeflendiği yüzeye tırmanmaya geçer. Deneyim, katılımcılara 1 saattir. Bittiğinde duş almak isteyenler, tesis içindeki yerlerde duş alıp dinlenebilir. Bunun yanında vakit geçirmek isteyenlere, tesis içerisinde kafe de yer almaktadır.

Tırmanış Eğitimi nasıl satın alınır?

bodo.com adresinde kolay, güvenilir aynı zamanda zengin seçeneklerin yer aldığı alışveriş deneyimini yaşarsınız. Eğitim deneyiminizi sepete ekleyerek işlemi başlatır ardından sunumdan ulaşım tarihine kadar kendinizin belirleyebileceği formları doldurursunuz. Ödemenin ardından işleminiz artık tamamlanmış ise size geldikten sonra kullanmaya geçmeden mutlaka hediye kartınızı aktive ettirmeniz gerekmektedir. Ev adresi şehir içinde olanlara evlerine şık tasarımlı bodo hediye kutusu gönderebilme, olmayanlara yahut e-posta ile göndermek istediklerinize elektronik sertifika olarak sunma şansı da bodo.com’da! Haydi, bodo ile kendinizi yepyeni deneyimlere hazırlayın!

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49