banner333

banner309

Şile’de Popüler Bungalov Evler

Turizm 18.04.2023, 18:14
Şile’de Popüler Bungalov Evler
banner400

Şile'de popüler en iyi bungalov evleri arasında İstanbul palet glamping yer alıyor. Bungalov evler şile dendiğinde akla ilk gelen bu mekan standart odalar dışında deluxe oda seçeneği ile konaklayabilme fırsatı sağlıyor. Burada doğanın eşsiz manzarası eşliğinde özel restoranlarda yemek yeme fırsatı da bulunuyor. Bahçe alanında ücretsiz kullanılabilir barbekü kısmı sayesinde sevdiklerinizle toplu olarak tatilin keyfini çıkarabilmek de kolay hale geliyor. Oldukça yakın bir konumda orman içerisinde tricking yapabilmek mümkün oluyor. Ücretsiz olarak açık havada bisiklet gezilerine katılınabiliyor. Kamp ateşi etrafında sosyal aktiviteler düzenleniyor. Tüm bu seçenekler minimal tasarımlı bungalov alanında kullanışlı ve eşsiz bir deneyim alabilmeyi sağlıyor.

Şile Günübirlik Bungalovlar

Şile Yeniköyde Suma Disanje bungalov evleri minimal tasarımların aksine Türkiye'deki en büyük bungalovların yer aldığı bölgeyi oluşturuyor. Yeşilin ve huzurun kuş sesleri ile eşlik ettiği bu alan yaklaşık 120 dönümlük bölümde konumlandırılmıştır. Çiftlerin tercih edebileceği 5 yıldızlı otellerle yarışan bu konforlu alan doğa içerisinde tüm hayvan yaşantısı ile farklı ve eşsiz bir tatil deneyimi alabilmeyi sağlıyor. Çift olarak ya da aile ile geniş odalı bungalovlarda rahatlıkla tatilin keyfi çıkarılabilir.

Şile'de dere kenarında bungaloğlu ev konsepti arayanlar için Pastigov Garden Suit önerilen ve uğrak tatil mekanları arasında yerini alıyor. Her türlü ulaşım sürecine kolaylık sağlayacak bir noktada bulunan Şile'nin Kabakoz bölgesindeki havuzlu bungalov evleri standart odaları tek kişilik ve çift kişilik barınma seçeneklerinin yanı sıra doğa manzarası ile de keyifli bir deneyim yakalayabilmeyi sağlıyor. Bungalov içlerinde 3 farklı oda sayısı bulunuyor. Her birinde banyo yer alıyor. Kendine ait bahçesi bulunan bu bungalovlarda barbekü keyfi yaz aylarında ise şezlong ile güneşlenmenin fırsatı da yakalanabilir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38