Çin Turist Vizesi

Turizm 23.11.2022, 10:39 23.11.2022, 10:40
Çin Turist Vizesi

Çin turist vizesi için yapılan yeni düzenlemeler ile artık kişinin tek başına yapacağı turist vizesi başvuruları kabul edilmemektedir. 15.02.2016 tarihinde yayınlanan değişiklik ile eğer Çin Halk Cumhuriyeti’ne turist olarak gitmek istiyorsanız en az 5 kişilik bir grup ile başvuru da bulunmanız gerekiyor. Şahsi olarak Çin Ankara Büyükelçiliği’ne ya da Çin İstanbul Konsolosluğu’na turist vizesi başvurusu yaptığınızda reddedilecektir. Ticari ve iş için Çin’e gidecek olanlar 30 günlük süre ile vizeden muaf edilirken turist vizesi kişilere verilmemektedir. Turist olarak Çin’e gitmek isteyenler ancak grup turist vizesi alabilmektedir. Grup vizesinde pasaporta vize basılmayıp ayrı bir evrak olarak verilir. Bu evrakın pasaportla birlikte ülkeye giriş ve çıkışlarda gösterilmesi istenir. Çin Halk Cumhuriyeti’ne turist olarak gitmek istiyorsanız vizemerkezi.com internet sitemizden bize ulaşarak yardım alabilirsiniz. Grup oluşturma, vize başvuruları, evrakların hazırlanması gibi tüm süreçte hizmet alabilirsiniz.

Çin Turist Vizesi İçin Gerekli Evraklar

Çin turist vizesi için gerekli evraklar ayrıntılı şartlar ile açıklanmıştır. Çin vizesi için gerekli evraklar vize türüne göre değişiklik gösterir. Çin turist vizesi için gerekli evraklar ve yerine getirilmesi gerekli şartlar şöyledir:

1)Pasaport: Çin turist vizesi için pasaportunuzun son 10 yıl içerisinde yenilenmiş ve güncel olması gerekir. Pasaportun seyahatinizin bitim tarihinden sonra da 6 ay geçerlilik süresi bulunması istenir. Pasaportunuzun en az iki sayfasının boş olması gereklidir. Eğer eski pasaportunuz yoksa ya da kullanılamayacak şekilde yıpranmış ise bu durumun dilekçe ile belirtilmesi uygun olur. Dilekçenin İngilizce yazılması şarttır. Çin turist vizesi için vizemerkezi firmamızdan yardım aldığınızda pasaportunuzu inceler ve başvuruya uygun şartlarda hazırlarız.

2)Davetiye: Çin Halk Cumhuriyeti her türlü vize işlemlerinde davetiye talep eder. Çin turist vizesi için de Çin’de faaliyet gösteren bir turizm acentesinden davetiye mektubunuz olması gerekir. Vize için uygun davetiye şartlarını vizemerkezi olarak sizler için temin ederiz. Uzman vize ekibimiz gerekli çalışmaları yaparak davetiyenizi kabul görecek şartlar ile sunar.

3)Fotoğraf: Çin turist vizesi başvurularında en çok dikkat edilen konulardan biri de fotoğraftır. Fotoğrafınız kimliğinizi tanımlar şekilde olmalıdır. Fotoğrafın arka fonu beyaz, 33*48 mm ölçülerinde ve elektronik sisteme uygun olmalıdır. Dini sebeplerle başı kapalı olan bayanlar için yalnızca baş kısmının kapalı olması şartı vardır. Çin turist vizesi başvurularınızda fotoğraf ile ilgili sorun yaşamamak için vizemerkezi.com adresimizden bize ulaşarak yardım alabilirsiniz.

4)Vize başvuru formu: Çin turist vizesi için en önemli evraklardan biri de başvuru formudur. Tüm kişisel bilgilerinizi ve seyahat ayrıntılarını belirteceğiniz önemli bir evraktır. Bilgileriniz doğru ve yeterli ise Çin turist vizesi alabilirsiniz. Başvuru formu için Çin vize danışmanlarımızdan yardım alarak eksiksiz bir şekilde doldurarak vizenizi sorunsuz alabilirsiniz.

Çin Turist Vizesi Danışmanlık Hizmetlerimiz

Çin turist vizesi için vizemerkezi internet sitemizden bizimle iletişime geçtiğinizde işinde uzman vize danışmanlarımız her konuda size yardımcı olacaktır. Turist vizesi için gerekli evrakların hazırlanması ve sunulması sürecinde siz konsolosluğa ya da büyükelçiliğe gitmeden vizenizi alabilirsiniz. 7-10 iş günü gibi kısa bir sürede turist vizenizi sorunsuz bir şekilde sizin adınıza alırız. Tüm soru ve sıkıntılarınızda yanınızda oluruz. Çin turist vizesi için en iyi hizmeti bizden alabilirsiniz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45