banner333

banner309

AK Partinin Adayı Seçimlerden Çekildi

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu’nun sağlık sorunları sebebiyle istifa ederek Torul Belediye Başkanlığı adaylığından çekildiğini duyurdu.

Torul 26.03.2019, 15:31 26.03.2019, 15:39
AK Partinin Adayı Seçimlerden Çekildi
banner400

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu’nun sağlık sorunları sebebiyle istifa ederek Torul Belediye Başkanlığı adaylığından çekildiğini duyurdu.

Celalettin Köse yaptığı yazılı açıklamada Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu’nun sağlık sorunları nedeniyle istifa ederek adaylıktan çekildiğini duyururken kendisine bugüne kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Köse’nin açıklaması şu şekilde; “ Torul Belediye Başkanımız ve AK Parti Torul Belediye Başkan Adayımız Sayın Nidai Köroğlu uzun süredir devam eden ve yoğun seçim çalışmaları sürecinde artarak önemli bir sorun haline gelen sağlık problemleri nedeniyle istifa ederek Torul Belediye Başkanlığı adaylığından çekildiğini yazılı olarak tarafımıza bildirmiştir. Torul Belediye Başkanımız Nidai Köroğlu’na bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür ediyor, devam eden sağlık sorunları nedeniyle kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ileterek bundan sonraki hayatında sağlık ve esenlikler diliyoruz.” Öte yandan AK Parti Torul Belediye Başkan Adayı Nidai Köroğlu’nun istifa ederek adaylıktan çekilmesinin Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İl Genel Meclisi Üyesi Adaylıkları için herhangi olumsuz bir durum oluşturmadığının altını çizen Köse “Torul ilçemizde Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızın ve İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımızın seçim yarışı devam ediyor, seçmenlerimiz farklı bir algıya kapılmasınlar. Sadece Belediye Başkan Adayımız Nidai Köroğlu istifa ederek adaylıktan çekilmiştir. AK Parti olarak Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi Üyesi Adaylıklarımız devam etmektedir.” Şeklinde konuştu.

Yorumlar (8)
zeynel 5 yıl önce
yazıklar olsun....
Torulcu 5 yıl önce
bırakın bu sağlık sorunu ayaklarını, milliyetçi hareket partisi adayının zaferinin kesin olduğunu anladığı için ringin ortasında havlu attı. keşke bıraksaydı o havluyu milletin oyları attırsaydı...
Torullu 29 5 yıl önce
Gurbet torul chp torulda değil belediye başkanı muhtar ağzası çıkaramaz
Gurbet Torul 5 yıl önce
Torul CHP:evet
Davut kazancı 5 yıl önce
Vah vah çok iş olmuş,akparti zihniyeti deyilmi.
Şiran lı 5 yıl önce
Zihniyeti akparti iflas etmiştir.duyurulur
YASİN BAYAR 5 yıl önce
ANKET SONUCLARI UMARIM DOĞRU CIKAR GÖNLÜM MEMLEKETİM İCİN HAYIRLISI OLAN MUSTAFA CANLIDAN YANA İNŞALLAH
Gurbet Torul 5 yıl önce
Torullu 29:haklısın,zaten Gümüşhanede vede Torul da CHP secimler kazandığı zaman Ülkemizin medeni çağdaş seviyeye geldiğini görmüş olacağız
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59