banner333

banner309

Kırklareli Gümüşhaneliler Derneği:Birleştiğimiz Nokta

Kırklareli Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Bünyamin Yılmaz;” Kırklareli Gümüşhaneliler Derneği:Birleştiğimiz Noktamızdır” dedi.

Dernek 26.03.2019, 23:05
Kırklareli Gümüşhaneliler Derneği:Birleştiğimiz Nokta
banner400


Kırklareli Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Bünyamin Yılmaz;”Kırklareli Gümüşhaneliler Derneği olarak amacımız; Kırklareli'nde yaşayan hemşerilerimizi biraraya toplamak, karşılaştığımız sorunlarda birbirimize destek olmak ve Kırklareli'ne nasıl bir faydamız olabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunmaktır. Kendimize ve çevremize zarar verecek her türlü iş ve eylemden uzak durmaktır. Amacımız birleştirmek ayrıştırmak değil. Son zamanlarda bazı ayrılıklar bizi derinden üzmüştür.
Neden böyle? Bunu hiç düşündük mü?
Neydi amacımız ve neydi alıp veremediğimiz? Biz miyiz yoksa ben mi? Oysa hepimiz aynı şehirde aynı şehri temsil ediyoruz. Peki nasıl temsil ediyoruz? İyi mi kötü mü? Olması gerektiği kadar iyi değiliz. İşin kötü tarafı bunun farkında değiliz. Değiliz diyorum çünkü sorunların çözümü için yaptığımız birşey yok. Artık bazı şeylerin değişmesi gerektiği konusunda siz de hemfikirsiniz biliyorum. Artık ben değil biz olmamızı ve temsil ettiğimiz değerleri en iyi şekilde yaşadığımız şehre gösterme zamanı gelmedi mi? Artık biz olmalıyız başka yolumuz yok. Kırklareli Gümüşhaneliler Derneği Birleştiğimiz noktamızdır” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09