banner333

banner309

Aksoy: “ Galatasaray karşılaşmasında hedefimiz en az bir puan olacak“

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'in antrenörü Ali Bahadır Aksoy, Galatasaray FXTCR karşılaşmasında hedeflerinin en az bir puan olduğunu söyledi.

Gümüşsu Gümüşhanespor 15.01.2014, 11:35 15.01.2014, 11:37
Aksoy: “ Galatasaray karşılaşmasında hedefimiz en az bir puan olacak“
banner400

Gümüşhane Torul Gençlik, hafta sonu deplasmanda Galatasaray FXTCR ile yapacağı maçın hazırlıklarına Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonunda antrenör Ali Bahadır Aksoy yönetiminde başladı.Aksoy, antrenman öncesi sporcularla yaptığı toplantıda, Pazar günü Arkas Spor ila yaptıkları maçı değerlendirdi. Toplantı sonrası antrenmanda ısınma, koşu ve top çalışması yapıldı. Takımın neşe kaynağı Kenyalı Fhılıp Maıyo, mikrofonu alarak arkadaşları ile röportaj yapmaya çalışması oyuncuları güldürdü.

Aksoy, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Pazar günü ikinci yarının ilk karşılaşmasında kendi sahalarında ligin güçlü takımlarından Arkas Spor ile zorlu bir maç yaptıklarını belirterek, "Rakibimiz karşısında çok iyi oynadık. Set sayılarına baktığımızda karşılaşmadan puan ya da puanlarla da ayrılabilirdik. Başa baş mücadele oldu ama özellikle son sayılarda rakibimizin kapasite ve kalitesi belli bir seviyede olduğu için önemli kilit adamlarımızı durdurmayı bildiler ama mücadele iyi, takımımdan memnunum"  dedi.Hafta sonu deplasmanda yine ligin güçlü takımlarından Galatasaray FXTCR ile karşılaşacaklarını ifade eden Aksoy, "Galatasaray FXTCR ile ilk yarıda kendi sahamızda iyi mücadele verdik ama kaybetmiştik. İstanbul deplasmanında Galatasaray FXTCR'den puan çıkarmak için hazırlıklarımıza başladık. Hedefimiz en az bir puan olacak" diye konuştu.Aksoy, takımda sakat ve eksik sporcunun bulunmadığını, tam kadro çalıştıklarını sözlerine ekledi. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09